Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hízzak úgy, hogy ne zsír...

Hogy hízzak úgy, hogy ne zsír legyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék legalább 50-53 kilóig felmenni (170 centi vagyok).

Miket egyek, hogy ne hájként jöjjön rám a plusz? Mit mozogjak és mit egyek? A stressz és a suli miatt nagyon sokat fogytam az utóbbi fél évben.

(ne azt írjátok, hogy "zabálj csokit este 10kor", légyszíves. köszönöm előre is) 17/L

2013. febr. 9. 21:28
1 2
 11/16 anonim válasza:

Utolsó:

Hiába veszel ilyen-olyan tömegnövelőt, ha az étrend nincs rendben akkor az semmit (legalábbis nem sokat) ér!

2013. febr. 10. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Ééééértem, köszi.
2013. febr. 10. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Pedig az izom fehérjéből épül, ha tetszik, ha nem. Az a 10-20 gramm már talán egészségi szempontból is kevés.

A fejlődéshez két dolog kell: tápanyag és terhelés. Mindkettő egy kicsit több, mint amennyi pont elég, emiatt a plusz miatt jelenik meg a testalkatban a plusz. A kieg arra való lényegében, hogy ezt a pluszt megadja, ha nem tudod szilárd kajából megenni. Azért mondják, hogy étrend nélkül felesleges a kieg, mert valószínűleg még azzal is a küszöb alatt maradsz, így nem lesz fejlődés. De amúgy ugyanolyan kaja, szóval ártani nem árt, csak a legtöbb esetben drágább, mint a sima étel (főleg a szénhidrát), így nem éri meg.

Fehérjetéren már faramucibb a helyzet, a legolcsóbb húsok a csirkecomb és a csirkemell, a legtöbb por drágább náluk, de van már olyan natúr alapanyag, ami olcsóbb. Sőt, ebben az esetben talán a növényi eredetű fehérjékre is rá lehet nézni, mert ugyan rosszabb, mint a hús és a tejsavó, de a semminél jobb. Van például borsófehérjepor, legeslegvégső esetben meg a gonosz szója.

Itt nézelődj: [link]

2013. febr. 10. 11:51
 14/16 A kérdező kommentje:

De fehérjeport csak úgy lehet inni, ha a szilárd kajával fele-fele arányban van nem?

így nem lehetek rosszul tőle?

2013. febr. 10. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem úgy "lehet", csak ezt tanácsolják, mivel a gyomor szilárd táplálékhoz szokott, a sok por alakútól hasmenésed lehet.
2013. febr. 10. 13:33
 16/16 anonim válasza:

Kèrdező! Ihatsz csak úgy is fehérjét, de azt ahogy már előttem is leírták ha ezzel együtt sincs meg az a mennyiség ami kellene a fejlődéséhez akkor hiába iszod!

és legfőképpen szilárd ételekből kell megpróbálni bevinni a kellő mennyiségű szénhidrátot és fehérjét!

2013. febr. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!