Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi édességet szoktál enni...

Mennyi édességet szoktál enni 1 nap?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
VAltozo, van hogy egy tabla csokit megeszek leutomben aztan napokig nem is eszek semmi edeset...a chipset viszont nagyon szeretem:D azt eszem naponta vagy ketnaponta (az mondjuk sossag:P)
2009. szept. 1. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Szinte semmit... fogyózom. Vagy legalábbis átálltam egy olyan életmódba, amibe az édesség nem fér bele. De előtte sem zabáltam két pofára. Heti 2 szelet csoki kb...
2009. szept. 1. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
hát.. hetente 1x max 2x egy szelet csoki, vagy műzli.. diétázom:D régebben naponta akár 2tábla tejcsoki is lement ;) chipset énis imádom :S sajnos.. szendvicsbe,mindenhova chipset teszek. szerintem nekem mániámO_O
2009. szept. 1. 21:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
egy zancsó gumicukor, egy szelet süti, meg esetleg egy kis csoki. meg chochapic pár naponta :D :$
2009. szept. 1. 21:56
 5/15 A kérdező kommentje:
én átlagban 2 túró rudi, meg pár csomag ropit eszek
2009. szept. 1. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nálam mindig van mogyoró,csoki v cukorka...mindig rácskálok valamit :D
2009. szept. 1. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére egyáltalán nem vagyok édes szájú. Előfordul, hogy 3-4 hónapig se eszek csokit, vagy más nasit. A múltkor is vett anyukám egy csokit, és egy hétig pakolgattam, mire felbontottam. A chipset jobban szeretem, de azt se veszek sűrűn, mert eléggé hízékony vagyok. Úgyhogy eléggé ritkán nasizok és simán kibírom.
2009. szept. 1. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
én kb csak hetente eccer-kéccer, mert nemnagyon szeretem az édességeket. azaz a csokikat nemnagyon. cukor az jöhet, de azért sem vagyok igazán oda. a csipsz viszont minden mennyiségben:D
2009. szept. 1. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én imádom a tejcsokikat/fehércsokikat, chipset, gumicukrot. de sajnos le kellett szoknom mindezekről. a csokikról és chipsekről a pattik miatt, a gumi cukor pedig nem épp a fogaink barátai. :D szal chipset, már nagyon rég nem ettem, csokival együtt. gumi cukrot néha szoktam, de egy héten kb. egy csomag (nagyobb). ha mondjuk édesség szomjam van, akkor (most) szőlővel szoktam csillapítani, vagy bármilyen édes lédús gyümivel. de sajna ez csak nyáron tudom megtenni. =(
2009. szept. 1. 23:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget. Min 1-2 tábla csoki + cukorkák, süti, stb. Szinte állandóan nassolok.
2009. szept. 3. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!