Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek megvalósítható...

Szerintetek megvalósítható hogy vegetáriánus legyek? Tudok így változatosan étkezni? Mindent tudok pótolni ami a húsban van? 15/f

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 14:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

sztem ne másoktól kérdezd meg h lehetsz-e vega. próbáld ki, ha bejön akkor maradj is az, ha nem, akkor ne. én is vega vagyok és egyik napról a másikra hagytam abba a húsevést (konkrétan húsvét vasárnap még 2 pofára zabáltam, hétfőtől már semmit). már 4 éve nem eszek húst és semmi bajom nincs

20L

2012. dec. 24. 11:38
 22/24 anonim válasza:
Én is vega akarok lenni vagyis az vagyok már majdnem egy hónapja. Amúgy beszéltem biosz tanárral ès azt mondta hogy lehet pótolni a húst,de azt is mondta hogy még nem lenne szabad vegának lennem mert még fejlődésben vagyok. 14/l
2012. dec. 25. 17:07
 23/24 Yingtáó ***** válasza:
66%
Őseink igaz ettek húst, de csak elvétve. Mivel vadasztak heti 1-2 alkalommal került hús az asztalra. Többnyire bogyokat, magokat , gyümölcsöket ettek. A szüleink, nagyszuleink se ettek többször, emlékezünk a husjegyre . Csak most divat reggel, délben, este húst enni.Ennyire azért nincs szükség. Van sok ismim vega és semmi bajuk. Nincs nagy hasuk és nem zorognek a csontjaik. Én nem voks vega,de gyermekem tejallergias, azóta a tej ki van iktatva az eletunkbol és nem hiányzik. Gyermekem ugyanolyan fejlett mint más gyerek. pl.a szója tejben is van rengeteg fehérje és kálcium. minden potolhato. Egyre többször helyetesitjuk a húst is szojaval . Segítség kell írj privit szívesen segítek. Vas rengeteg van spenót , brokkoli.... Egeszseg boltokban árulnak növényi alapú szalámit is szalámi szervezéssel.Nagyon jó illata van. Legközelebb veszek.:-) Viszont mindenképp beszeld meg a csaladoddal.Támogatnak e. Fizikailag, lelkileg és anyagilag mert nem olcsó .
2012. dec. 25. 19:56
 24/24 admiral12 válasza:
100%
13 év nem eszek húst. Egyszerűen nem szeretem.Gyerekkoromban sem szerettem.Automatikusan jött, hogy vega legyek. Nem érzem, hogy ettől bármiben hiányt szenvednék.Szerintem az emberi szervezet érzi, hogy mire van szüksége.
2012. dec. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!