Szerintetek megvalósítható hogy vegetáriánus legyek? Tudok így változatosan étkezni? Mindent tudok pótolni ami a húsban van? 15/f
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 14:54
21/24 anonim válasza:
sztem ne másoktól kérdezd meg h lehetsz-e vega. próbáld ki, ha bejön akkor maradj is az, ha nem, akkor ne. én is vega vagyok és egyik napról a másikra hagytam abba a húsevést (konkrétan húsvét vasárnap még 2 pofára zabáltam, hétfőtől már semmit). már 4 éve nem eszek húst és semmi bajom nincs
20L
22/24 anonim válasza:
Én is vega akarok lenni vagyis az vagyok már majdnem egy hónapja. Amúgy beszéltem biosz tanárral ès azt mondta hogy lehet pótolni a húst,de azt is mondta hogy még nem lenne szabad vegának lennem mert még fejlődésben vagyok. 14/l
23/24 Yingtáó válasza:
Őseink igaz ettek húst, de csak elvétve. Mivel vadasztak heti 1-2 alkalommal került hús az asztalra. Többnyire bogyokat, magokat , gyümölcsöket ettek. A szüleink, nagyszuleink se ettek többször, emlékezünk a husjegyre . Csak most divat reggel, délben, este húst enni.Ennyire azért nincs szükség. Van sok ismim vega és semmi bajuk. Nincs nagy hasuk és nem zorognek a csontjaik. Én nem voks vega,de gyermekem tejallergias, azóta a tej ki van iktatva az eletunkbol és nem hiányzik. Gyermekem ugyanolyan fejlett mint más gyerek. pl.a szója tejben is van rengeteg fehérje és kálcium. minden potolhato. Egyre többször helyetesitjuk a húst is szojaval . Segítség kell írj privit szívesen segítek. Vas rengeteg van spenót , brokkoli.... Egeszseg boltokban árulnak növényi alapú szalámit is szalámi szervezéssel.Nagyon jó illata van. Legközelebb veszek.:-) Viszont mindenképp beszeld meg a csaladoddal.Támogatnak e. Fizikailag, lelkileg és anyagilag mert nem olcsó .
24/24 admiral12 válasza:
13 év nem eszek húst. Egyszerűen nem szeretem.Gyerekkoromban sem szerettem.Automatikusan jött, hogy vega legyek. Nem érzem, hogy ettől bármiben hiányt szenvednék.Szerintem az emberi szervezet érzi, hogy mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!