Testépítőként naponta eszek csirkét rizzsel. Emelett terészetesen a normál étkezésekkor változatosan kajálok. Lehet hátránya a töménytelen mennyiségű csikremell+rizs kombinációnak? (napi szinten kb.5 éve fogyasztom)
pedig sok az ilyen retard. nekem azt mondta az orvos, hogy megölöm magam ha minden nap húst eszek :D eddig még élek
mindenesetre egy jó kis multivitamint szedhetnél, meg ugye sok zöldség, gyümölcs. csirke rizsbe szerintem még nem haltak bele, de ki tudja, lehet holnap megírja a Nők Lapja vagy a Blikk XD
Multivitamin is bejátszik természetesen. Zöldség is néha, gyümölcs gyakran.
Megunással meg úgy vagyok, hogy anniyra beépült a napi "tevékenységek" közé, hogy már hiányom van, ha nem eszek 2 napig csirke-rizst.
Abban benne van a fehérje-szénhidrát,stb.Ergo egészséges kaja,diétánál is mindig ezt ajánlják.Rizs natur csirkemellel.
Nem ehetsz hust mer meghalsz?:DAz az orvos se komplett.
Nézd meg öregjeinket,hust ettek hussal,és egészségesebbek mint a mai fiatal generáció.Habár azokban nem is volt annyi méreg mint a mai kajákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!