Hogy tudnák leghamarabb felhizni?
Figyelt kérdés
Mit egyek vagy is hogy sikerülne hiznom.2009. aug. 18. 15:55
1/8 anonim válasza:
HŰŰŰŰŰ! DE JÓ NEKED! Illetve neked biztosan nem olyan jó, de én most irigyellek. Sokat kéne fogynom..
Na lássuk csak én mitől hízok: csoki, fagyi, süti, füstölt csülök, kenyér, jó ki magyaros kaják, tészta, lángos, sültkrumpli, kürtőskalács....és még sorolhatnám. Miket szeretsz ezek közül?
2/8 A kérdező kommentje:
hát mindet szeretem meg is eszem csak nembirok sokat enni
2009. aug. 18. 16:06
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezekből a kevés is nagyon hízlal. Lehet hogy neked az anyagcseréd gyorsabb és ezért nem fog rajtad semmi.
Szerintem ha komolyan aggaszt a dolog, akkor nyugodtan beszélj a háziorvosoddal. ő ad tanácsot neked, esetleg elküld néhány vizsgálatra. De tényleg csak akkor ha ez kóros. Nem írtad hány éves vagy és a magasságodhoz, hány kiló. Ha fejlődő tini szervezetnél semmiképp nem aggódnék.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát 17 éves vagyok 156cm és 41kg
2009. aug. 19. 18:33
5/8 anonim válasza:
Hát akkor már nem vagy fejlődő tini, de azért még fejlődő korban vagy. Szerintem ez nem olyan vészes mert eléggé alacsony is vagy. Hiába erőlteted a hízást nagy kajálásokkal szerintem nem fog menni. Ilyen vagy és kész. Ha nagyon nem tudod elfogadni magad akkor beszélj nyugodtan a háziorvosoddal és mond el neki hogy mit szeretnél. Ő biztosan tudja a jó megoldást. Viszont még nagyon fiatal vagy. A tested biztosan alakul még valamennyit. Hány kiló szeretnél lenni? Szerinted mi lenne az ideális számodra? Nem tartod magad elég formásnak, kereknek? Azért kérdezem csak mert a barátnőm lánya 20 éves korára nagyon szép lány lett, mindenféle erőfeszítés nélkül. Formás ,kerek, c kosárméret. Szóval nagyon csinos...előtte meg zörögtek a csontjai. Ő 46 kiló volt 171cm-hez.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen legaláb szereték 50 kg leni.köszii a segitséget
2009. aug. 21. 10:43
7/8 anonim válasza:
.) na én 43 voltam bár én fogyóztam ezért. most 20 éves vagyok és 60kg. vagy 8 at szeretnék fogyni. az a lényeg éheztesd ki magad és este egyél jó sokat kenyeret csokit mielőtt lefekszel egyél ha éhes vagy ha nem. akkor majd hizol.
8/8 anonim válasza:
Ezzel a magassággal még nem vészes ez a testsúly. Ne foglalkozz vele, egyél azt és annyit ami jól esik. Örülj neki, hogy nincsenek ilyen téren problémáid, ne kreálj magadnak. Az ember 25 éves koráig fejlődik, van aki hamarabb abbahagyja. Lasan kezd a fejlődésre és a növekedésre fordított tápanyag raktározódni. Tehát majd fogsz te hízni. De ezen ne stesszelj, örülj inkább, hogy egészséges vagy, és érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!