Miért nem tudok enni?
Figyelt kérdés
Általában rendesen eszem sőt van hogy még sokat is, de van, h egyszerűen nem bírok enni.Ha az evésre gondolok el fog a hányinger, és egyszerűen nem bírom lenyelni a falatot.Volt olyan, h megettem a főzeléket és utána rögtön ki is hánytam, nem direkt hanem egyszerűen nem maradt meg bennem.:(Ilyenkor általában egyedül eszem, és van h órákon keresztül ülök a tányér felett, és próbálkozom.Általában próbálom elterelni a figyelmemet valamivel(újság, rádió, tv),h ne a kajálásra gondoljak ilyenkor azért sikerül valamennyit ennem, de utána rosszul lét, és rögtön le kell feküdnöm aludni.Elég sovány vagyok, és hozzá elég magas is tehát elég veszélyes, ha nem eszem, de egyszerűen nem megy!Van, h elrejtem a szemetesben a kaját.Szó szerint.Becsomagolom és a szemétben alaposan elrejtem, h a szüleim ne találják meg.Miért van ez és mit tegyek?2009. aug. 16. 11:04
1/4 A kérdező kommentje:
ja am 17/lány
2009. aug. 16. 11:11
2/4 anonim válasza:
Betegség. Anorexia. Azt jelenti, hogy a szervezeted természetes éhségérzete visszafejlődik, nem vagy éhes, nem tudzs enni.
Menj el pszichológushoz, kezd el minél előbb kezelni, mert csak egyre rosszabb lesz.
3/4 anonim válasza:
Én kb két hónapja napi 3 barackot eszem, tudnillik zöldségesbe dolgozom. ettől függetlenül nem vagyok éhes, valamint növök, fejlődök, 72 kiló vagyok.... ha viszont sovány vagy, akkor próbálj olyan kajával próbálkozni amit nagyon szeretsz. lehet csoki, édesség, bármi. aztán amikor ez kiürül a szervezetedből és véletlenül éhes leszek akkor vágj be egy vödör tökfőzeléket.
f/15
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tuti nem anorexia, mert általában rengeteget eszem és nem hízok, mert ilyen az alkatom, és csak néha van ez, h nem tudok enni!Hát igen ezt szoktam csinálni, h akkor csak csipegetek ezt azt, de jó lenne, ha rendesen tudnék enni!
2009. aug. 18. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!