Mivel lenne egészségesebb a hal a húsnál?
A halhús kevésbé zsíros, mint egy pl. egy jó szaftosra sült sertés-oldalas, vagy a hétvégi egybe-liba.
A gyomor sokkal könnyebben emészti, ezért egészségesebb.
Ha teheted, egyél minél többet, utána jön e tekintetben a csirkehús (bőre nélkül), és majd csak utána a sertés és a marha.
1-es vagyok!
Imádom a rántott husit, ill. leginkább sertést sütök-főzök, no meg a csirkét.
A halat jó ha egy évben 2x eszek, pedig "hozzáértők" szerint többször kellene.
Az emberek legnagyobb része van, hogy évente sem eszik halat, hiába tudják, hogy egészségesebb, annyival drágább is.
Sőt, sokan egyáltalán nem is szeretik a halat, ugyanúgy mint nagyon sokan pl. a birkát sem ennék meg.
Ha te is előnyben részesíted a sertésből a rántott husit (jó is az!), akkor készítsd azt, és ne legyen lelki-ismeret furdalásod miatta. Majd eszel halat, amikor azt kívánja a szervezeted = amikor ráéhezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!