Evés után félórával kínzó éhség. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb. 3 napja bármit eszek 20-25 perccel később éhségérzet tör rám és fáj a gyomrom mintha egész nap nem ettem volna. Ez azért is furcsa mert ezelőtt ilyen elő se fordult ( volt olyan is hogy egésznap egyszer ettem és semmi bajom nem volt). Próbálkoztam hogy sokat ettem, ugyanúgy fél óra múlva éhes lettem. Mitől lehet ez? Az utóbbi időben antibiotkumot szedtem, köze lehet ehhez?
17/L
2012. nov. 5. 21:57
2/4 A kérdező kommentje:
Az teljes mértékben kizárható ! :D
2012. nov. 5. 22:13
3/4 anonim válasza:
Szerintem sav probléma lehet.. az antibiotikum eléggé tönkrevághatja a gyomrod..
4/4 A kérdező kommentje:
Az antibiotikumot csak azért szedtem mert be volt gyulladva a fogam. A sav problémával mire célzol pontosan?
2012. nov. 5. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!