Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kezdtem el hízni?

Miért kezdtem el hízni?

Figyelt kérdés
Szeptember óta kollégista vagyok, és amikor hétvégén hazajöttem, a szüleim azzal fogadtak, hogy kerekebb az arcom, vastagabb a karom, lábam és a hasam is nagyobb. Nem eszek sokat a kollégiumban, mindig éhes vagyok, de mivel álltalában nincs kaja, az is maradok a következő étkezésig.. Reggel hatóra után reggelizek egy zsemlét\kiflit valami felvágottal, a másikat elviszem az iskolába. Félkettő körül ebédelek, levest, és rizst, krumplit, vagy valami főzeléket. Hatkor van vacsora, ami valami hús és krumpli\rizs. Minden nap van tesiórám, plusz még naponta négy kilómétert sétálok a suliig, és vissza. Már 5 kilot híztam.. Mit csináljak, hogy ne hízzak tovább? Előre is köszönöm a válaszokat! :) Ja és 163 cm vagyok és 57 kilo.
2012. szept. 29. 09:58
 1/1 anonim ***** válasza:
teljesen érthető, hogy hízol, azok alapján, amiket leírtál.. rizs, krumpli, zsemle, stb.. ezek hizlalnak a legjobban, tele vannak szénhidráttal és más dolgokkal.. a másik, hogy sok idő telik el az étkezések között, ha nagyon éhesen ülsz le kajálni, gondolom sokat eszel egyszerre és gyorsan + még biztosan stresszesebb vagy, mint korábban, ugye új környezet, stb.. van, aki hízik a stressz hatására.. mivel menzás vagy, nehéz az étkezésen változtatni, ha van pénzed külön kaját venni még, akkor meg lehet oldani, hogy veszel egy két egészségesebb dolgot és azt eszed a suliban , gyakran keveset, a menzán pedig csak a felét eszed meg, annak amit adnak ( azt is csinálhatod, hogy leveshez, főzelékhez nem eszel kenyeret, tésztát, meg hasonlókat is csak akkor ha nagyon muszáj).. vegyél zöld teát, vagy igyál citromos vizet reggelente, az is gyorsítja az anyagcserét és próbálj meg többet mozogni.. a suliban/ koleszban biztosan van rá valamilyen lehetőség
2012. szept. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!