Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon kövér vagyok és szeretn...

Nagyon kövér vagyok és szeretnék lefogyni. Tudnátok segíteni? :' ( 12/L

Figyelt kérdés
Szóval 12 éves lány vagyok kb 160-162cm,és 72kg.Szeretnék fogyni,holnap kezdek karatén a felnőttek között,otthon és "edzek" kint a kertben viszont a táplálkozás az elég gyászos nálam(rosszul értve)HELP!!!
2012. szept. 16. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem szándékosan lettél anorexiás, de egy husi lányt ne vígasztalj ezzel.

Mert ez biztosan nem megoldás.

Az emberek azért lesznek agyilag betegek mert mindig a könnyebb megoldást keresik. Csakhogy a könnyebb megoldás sosem az igazi könnyű megoldás. Mert mindig újabb problémát okoz.

egy egészséges életmód váltás közben rendes önkép is kialakul. És amikor az ember egészséges súllyal rendelkezik akkor tetszeni is fog magának.

Ez nem hiúság, ez az egészséges. Van az az állapot amikor az ember elégedett önmagával.

De elégedett az ember akkor is lehet önmagáéval elégedett ha a betervezett dolgokat megteszi egy napra, mondjuk aznap is sikerült megállnia a nagyi, külön neked csomagolt körömpörköltjét, amit csak udvariasságból hoztál el.

Nem vagy rossz, nem vagy dagi egészen addig amíg "tökéletes" nem leszel.

Már akkor is csinos vagy és már akkor is elégedett lehetsz magaddal, ha elkezded és tartod magadat az egészségeshez. Szóval hajrá, és már holnap boldog lehetsz, mert tudod amit teszel nem hiába teszed, annak haszna van.

2012. szept. 16. 20:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:$
2012. szept. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!