Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás vagyok. Mit lehetne...

Anorexiás vagyok. Mit lehetne tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Járok pszichológushoz,azt hiszem,jó irányba vagyok a gyógyulás irányába. Csak annyi bajom van,hogy ha elkezdek egy kicsivel többet enni,mint eddig ettem,akkor egyből visszahízom és 70kg leszek? Vagy meg lehet csinálni,hogy megálljak MAXIMUM 55kg-nál?? Ez is rengetegnek tűnik,de van egy ismerősöm,aki 56kg a 170cm-hez és nagyon csinos.Én 47kg voltam,most 50lettem. :((

De tudom,hogy beteg vagyok,tudom,hogy változtatni kellene,de nem akarom visszahízni az eredeti súlyom.Itthon mindenki töm tortákkal,zsíros kajákkal,amit nagyon nem bírok,hányingerem is van tőlük.Nem akarok megint meghízni.Hogy csináljam,hogy ne hízzak meg???

2009. júl. 30. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is 47 kg voltam,és borzalmasan éreztem magam,hogy piszkafa vagyok.utáltam a soványságom.szerencsére a gyerekek születése után 60 kg maradtam,és nagyon elégedett vagyok.miért akarsz olyan szörnyű sovány lenni?azt hiszed az olyan vonzó?azért mert a média meg a címlapok ezt sugallják?ha híztál már,akkor nem vagy anorexiás,azok nagyon kórósak már,te még nem vagy az.
2009. júl. 30. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem hány kg vagy?

Szerintem nagyon fontos, hogy meggyógyulj és helyreálljon az egészséges én képed!ezt kéne kialakítani!

Szerintem sem kéne tortákat meg zsíros ételeket falnod!ha most 50 kg vagy, és eddig sem vitted túlzásba az evést akkor meg végképp nem!

Szerintem fontos lenne, ha elkezdenéd élvezni az evést, az ételek ízét, nagyon élvezetes tud lenni!Készíthetsz finom salátákat, grill, sült húsokat és finom desszerteket!Nem kell sokat enned egyszerre, de egyél változatosan, és azért egyél nyugodtan!Biztos vannak azért olyan dolgok, amik megmozgatják a fantáziád, csak kicsit engedd el magad és ne a kilóidra figyelj!Nem fogsz elhízni!!Az egyik barátnőm 49 kg kb és olyan 165 cm, baromi csinos és mindent eszik!Ha éjjel megkíván egy szelet csokitortát, megeszi, mert nem zabál és sportol mellette!És nem is hízik!Szerintem ehetsz bármit, az a lényeg hogy találj örömet az ételekben és hogy fogadd el magad!Nem nehéz odafigyelni, hogy az ember ne hízzon el!én 174 cm vagyok, 64 kg, és hihetetlen jól érzem magam, és csinos is vagyok, legalábbis mások azt mondják:)

2009. júl. 30. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocsi azt akartam kérdezni hány cm vagy??(előző)
2009. júl. 30. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen... Már egy ideje próbálok enni,de mindig próbálom lemozgni,mert borzasztóan érzem magam...

173cm vagyok

2009. júl. 30. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

16:55 ös vagyok.

173 és 50 kg az nagyon soványka...de gondolom ez Te is tudod!Ne aggódj, ha 62 lennél még akkor is mindenki azt mondaná milyen vékony vagy!és az egész testednek, egészségednek jobbat tenne a pár plusz kiló!!hidd el!Nem baj,ha mozogsz, csak ne azért, hogy lemozogd az ételt!és tényleg kezdd el élvezni az evést, találj benne örömet, hidd el nagyon nagy élményt tud jelenteni egy jól elkészített ebéd, vacsora, reggeli, egy finom desszert!!És hidd el magadról, hogy szép vagy, és mondjuk 60 kilóval is csodálatosan néznél ki!!!Hidd el!!!!

2009. júl. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!