Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen esetben műtik a refluxot?

Milyen esetben műtik a refluxot?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Pár hónapja derült csak ki, hogy ez miatt szenvedek már jó ideje. Az utóbbi időben kaptam rá gyógyszereket, több fajtát is. Semmi hatás szinte. Milyen esetben műthetik meg? Nem akarok tovább gyógyszerekkel próbálkozni! Csak ebben a hónapban megint 5000 Forint volt, amit írtak. Teljesen feleslegesen.
2011. szept. 16. 14:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Zantac 500mg os reggel este 1 tb. 5-6 ezerft de jó ne akard műttetni magad mert nem lesz tökéletes soha!
2011. szept. 16. 15:38
 2/26 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eleget szenvedtem már vele, nagyon elegem van. Ha már egy picit jobb lesz a műútéttől az életem,akkor már megéri. De azért még adok egy esélyt a gyógyszereknek is, beszélek hétfőn orvossal. De ha lehet, lehet a műtét mellett döntenék.
2011. szept. 16. 19:38
 3/26 anonim ***** válasza:
nekem már sajnos volt sokféle műtétem az idő változások azóta a sírba akarnak tenni elviselhetetlen némelyik változás a Bácsikámnak volt és nem lett neki jobb, a székleted milyen szine? halmazállapota? vizsgáltak már liszt, tej ,tojás,allergiára,vagy érzékenységre? az is csinálhatja, pajzsmirigy rendben van ? jobbulást ha volna még kérdésed itt leszek!
2011. szept. 17. 15:59
 4/26 anonim ***** válasza:
gogléban láttam természet gyógy teljesen megszüntették a betegséget videón nyilatkozott egy férfi próbáld megkeresni pajzs mirigy és reflux együtt vannak én is keresem!
2011. szept. 17. 16:14
 5/26 anonim ***** válasza:
yotube írd be hogy reflux es glutén nézd végig utána ki fogja adni a reflux ról a videót! ha megnézted jelez vissza mi a véleményed!
2011. szept. 17. 16:26
 6/26 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videot. Nem tudtam eddig, hogy például lisztérzékenység is kiválthatja. Egyébként semmilyen érzékenységre nem is vizsgáltak. Csak a tükrözésen voltam. A székletem változó, hogy milyen. Viszont a problémám minden egyes nap előjön szinte, van hogy többször is. Így, a gyógyszerek mellett is. Talán egy picit egyhítették, de ennyi. Egyébként ez a betegség nekem mindig is meglehetett, ugye? Mert gyerekkorba azért még nem voltak panaszaim. Pár éve kezdődött, azóta szenvedek vele. Illetve olyan volt még gyerekkorba is (és azóta is), hogy strandon eszek, és utána kellemetlen az úszás, vagy nyakig a vízbe menni. Olyan szorító érzés a mellkasomba. Szerintem ez is a betegséggel lehet kapcsolatban. Ha például pogácsát eszek, utána nincs bajom. Nem tudom, ebből lehet-e következtetni valamire, vagy kizárni valamit.
2011. szept. 18. 10:42
 7/26 anonim ***** válasza:
a lisztes dolog fogyasztása nem a gyomorban jelenik meg nekem hanem a beleim fájnak, hasmenés, világos barna széklet , de mióta kiderült , azóta tartom a glutén mentes diétát onnantól nincs gond a savval, de nekem még e mellé egy csomó étel allergia társul házi orvostól kérjél beutalót allergia vizsgálatra ott fognak lisztre ,tejre tojásra is vizsgálni: ha kiderül a liszt érzékenység ,mindegy hogy hány éves vagy , bpesten a Heim Pál gy kórházba keresd a colákia központot, nem fognak elzavarni mi is oda járunk Gyimesi dr nénihez tök ari! próba szerencse de gondold el ha ez a bajod akkor műttetnéd a tünetet? és még mindig nem lenne meg oldva semmi! na összességébe ennyit ér az egészség szolgáltatás,
2011. szept. 18. 17:53
 8/26 A kérdező kommentje:
Ezek veleszületett betegségek egyébként vagy időközben alakulnak ki? Mert gyerekkoromban voltam allergiavizsgálaton, ahol kiderült, hogy allergia aszthmám is van ráadásul. Akkor ezeket nálam már vizsgálhatták? Mindenesetre lehet kérek egy beutalót a háziorvostól, mert az a biztos. Nagyon a dolog végére szeretnék járni most már.
2011. szept. 18. 20:33
 9/26 anonim ***** válasza:
idő közben is ki alakulhat 12 évvel ezelőtt még nem volt liszt gondom .,a kislányomnál észre vették, a gyerek osztályon, aszmával feküdt bent,és rossz volt a vérképe,vas hiány úgy vizsgálták meg lisztre, és nekem így jöttek rá,család szűrésen! de már egy évvel korában vittük a házi orvoshoz ,válasz nincs semmi baja. sajnos még az orvosok nem ismerik a betegségeket, vagy nem akarják ismerni? esetleg nálad bőr gyógyászati gond nincsen? bőr pír, hólyagocskák a kézen lábon,hajlatokban pállás, erős bőr hámlás?
2011. szept. 18. 21:46
 10/26 anonim ***** válasza:
vörös pattanások a tested bármely részén? de még van sok tünete a liszt érzékenységnek,minden embernél más is jöhet elől, mondjuk pajzsmirigy gyulladás és még ezer féle betegség!
2011. szept. 18. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!