A bulímia okozhat refluxot?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve vagyok bulímiás. A reflux vizsgálaton amúgy kiderülhet,hogy hánytatom magam?
Minél többen válaszoljatok,légyszi,minden véleményt fogadok! (oltásoktól kíméljetek,úgyse azoktól fogok meggyógyulni..)
2010. nov. 22. 16:01
1/5 anonim válasza:
igen okozhat és valószínűleg észreveszik,hogy mi bajod van.
vérvételből meg főleg,ha azt is csinálnak.
de azt tudod,hogy a refluxnál sokkal nagyobb problémáid is lehetnek?
2/5 anonim válasza:
Igen, okozhat.
Ezen kívül szétmennek a fogaid és az egész emésztő rendszered.
Ha tudod, hogy beteg vagy, miért nem fordulsz orvoshoz?
Ez borzasztóan veszélyes:(
3/5 anonim válasza:
Igen okozhat, és ezenkívül nem tudom elhinni, hogy te szeretsz így élni. A hányás rettentően undorító dolog, sajnos kénytelen vagyok egyetérteni az előttem írókkal. Ha nem szeretnél maradandó nyelőcső károsodást, mihamarabb keress fel egy pszichiátert. Ez nem oltogatás, előbb-utóbb úgyis le fogsz bukni, ha nem az orvosnál, akkor a családod előtt.
4/5 anonim válasza:
Szia! Menj el orvoshoz, okozhat refluxot, nekem hangom is rengetgszer elmegy, 2,5 éve vagyok bulímiás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!