Ez bulimia lenne, mert nemtudom?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem diétázni ,s tegnap kétszer is nagyon éhes lettem, mindent megettem amit tudtam ,aztán hányingerem lett és ,ugygondoltam ugyis mindegy s hánytattam magam. Biztos h ez bulimia ,vagy csak tul sokat ettem a diéta után ?2011. júl. 1. 08:49
1/5 anonim válasza:
ez kezdődő étkezési zavar, még most keress fel egy orvost és beszélgess erről vele!
2/5 anonim válasza:
Nehéz megállapítani, de úgy gondolom, igen, kezdődő bulimia. Keress fel szakit, mielőbb nagyobb baj lesz belőle.
3/5 anonim válasza:
Gondolom a túlzott ételmennyiség megterhelte a gyomrod, s e miatt lett hányingered.Talán hánytatni nem kellene magad, mert az előbb-utóbb vezethet bulimiához is.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, bulimia-e, de semmiképpen nem jó, már csak azért se, mert a falási rohamok rossz "diétára" utalnak. Ha úgy eszel, ahogy az jó és egészséges, nincsenek ilyen falási kényszereid, ergo nem keveredsz hánytató szituációkba sem.
5/5 anonim válasza:
Ez nem bulimia, de az is lehetne belőle.
Az akkor van, ha teszem azt tartótosan fennáll ezaz éhezős-bezabálós-kihányos állapot!
Hetek-hónapok óta mondjuk, nem 2-3 nap...
Ne aggódj:)De diétázz okosabban, ne éheztetsd magd, mert akkor megint rádtör a mindenösszeehetnék, és megint ez lesz a vége..
Csak okosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!