Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elmegy időnként a hangom,...

Elmegy időnként a hangom, okozhatja a bulímia?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért bulímiás vagy? Nem hiszem, inkább hangszállaiddal lehet probléma.
2010. dec. 2. 20:42
 2/6 anonim válasza:
Szerintem nem..valószínűbb,hogy a hangszálaidnak,vagy a gégédnek van inkább baja..A pajzsmirigyedet nézték már?Nekem 5 pajzsmirigy műtét után bal oldali hangszalag és gégebénulást diagnosztizáltak,és ettől időnként elmegy a hangom..Járj utána a problémának,nehogy nagyobb baj legyen belőle!!
2010. dec. 2. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen bulímiás vagyok, rosszul fogalmaztam. Miután hányok utána szokott elmenni a hangom
2010. dec. 2. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az erőlködéstől. Meg ilyenkor óhatatlanul lekerül egy kis gyomorsav oda is. De szerintem ez a kisebbik probléma, a nagyobbik a hánytatás.
2010. dec. 2. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A hányás előbb utóbb szétmarja az egész nyelőcsöved. Lehet emiatt az, hogy elmegy a hangod. Ha belegondolsz nem vmi egészséges, hogy a savas gyomortartalmad végigmegy a nyelőcsöveden. Nm arra találták ki.

Inkább keress fel egy orvost, mielőtt súlyosabb lenne a helyzet.

2010. dec. 2. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:

DOKIDOKIDOKI!

Anatómiailag a hangszalagjaid nem a nyelőcsövedben vannak ugyebár, de lehet hogy az erőlködés miatt nem bírsz utána beszélni...

Fordulj orvoshoz és hagyd abba a hánytatást semmi jó nincs benne...:'( sajna én is csináltam.

2010. dec. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!