Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hamburger az miért nem...

A hamburger az miért nem egészséges?

Figyelt kérdés
Itthon csináltam hamburgert kétféle friss darált hússal+raktam bele egy csomó zöldséget ami tele van vitaminnal. Nem értem, hogy egy sima rántott hús krumplival mitől lenne normálisabb étel..
2012. aug. 14. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mért ne lenne jó a zsemle?

Az a lényeg, hogy megfelelő mennyiségű szénhidrát és fehérje meglegyen.

2012. aug. 14. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért mert a zsemlében magas GI szénhidrát van. Nem csak azt kell nézni, hogy szénhidrát és fehérje, hanem, hogy milyen szénhidrát és milyen fehérje.
2012. aug. 14. 23:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Mind1 ebbe most ne menjünk bele:D

1-2 zsemle még nem a világ vége:DD

2012. aug. 16. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó persze nyilván nem kell aszkéta életmódot folytatni, csak azt akartam mondani, hogy rendszeres szénhidrát bevitelre nem jó.
2012. aug. 16. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:

persze, már a zsemle sem egészséges :)))))

Hidd el, hogy heti 1 mekis hamburger semmivel sem egészségtelenebb mint ha ugyanannyi Fornettit, pizzét vagy bármilyen más gyárilag feldolgozott-elkészített ételt eszel. Ma már mindenben van tartósítószer és/vagy ízfokozó: nem találsz olyan élelmiszert a boltok polcain amiben ne lenne.

Nem mondom hogy egészséges dolgok ezek, de a tudatlanság miatt hajlamosak eltúlozni a valós veszélyeit...

Ha tudsz angolul: [link]

és [link]

40 év alatt bizonyítottan több mint 25,000 Big Mac-et evett meg, nincs elhízva, koleszterin szintje alacsonyabb az átlagnál és 60 évesen teljesen egészséges.

A Super Size Me egy szenzációhajhász film volt, napi 5000 kalóriát fogyasztott. Ha ezt csokoládéból fogyasztotta volna ugyanúgy jöttek volna elő problémák (sőt, a rengeteg cukor miatt még valószínűleg súlyosabbak!), és akkor lehetne kampányolni hogy húú a csokoládé méreg...

2012. aug. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!