Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hamburger az miért nem...

A hamburger az miért nem egészséges?

Figyelt kérdés
Itthon csináltam hamburgert kétféle friss darált hússal+raktam bele egy csomó zöldséget ami tele van vitaminnal. Nem értem, hogy egy sima rántott hús krumplival mitől lenne normálisabb étel..
2012. aug. 14. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A hamburger önmagában nem egészségtelen étel. A gyorséttermekben kapható hamburger viszont az adalékanyagok, ízfokozók és tartósítószerek, valamint a rossz minőségű alapanyagok miatt egészségtelen.
2012. aug. 14. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

A McDonalds-ban kapható hamburger sem egészségtelen. Rosszminőségű alapanyagok? Ugyan! Adalékanyagok pedig ma már a kenyérben is vannak.

A mennyiség a fontos. Van Amerikában egy férfi, aki több évtizede csak mekis hamburgert eszik. Nincs elhízva és teljesen egészséges, mert mértékkel eszi.

2012. aug. 14. 16:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mit tekintünk egészségtelennek.

2-odik neked meg ajánlom a "Super size me" című filmet.

2012. aug. 14. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom neked. A hapsi benne bőven a napi kalóriaszükséglete felett fogyasztott. Ez bármilyen más étel esetén elhízáshoz és egyéb gondokhoz vezetett volna.
2012. aug. 14. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Elhízáshoz , de a máj és egyéb szervek károsodásához nem.
2012. aug. 14. 20:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát, de most a sima húsból is ha valaki sokat eszik ugyanúgy elhízhat tőle.. és igen én is hallottam olyanról, hogy a mekis hamburger rossz minőségű.
2012. aug. 14. 20:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Mellesleg ilyen névvel, hogy FittBalazs, gondolom van valami közöd a sporthoz és a táplálkozáshoz és így azt mondani McDonald's-os kajára hogy nem egészségtelen, a szakma megszégyenítése.
2012. aug. 14. 20:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy az amcsi dagadt gyerekek jutnak hamburgerről eszembe:D Lehet miattuk bélyegezték meg a hamburgert egészségtelennek. Én kondiztam régebben és a házi hamburger egyáltalán nem egészségtelen, mert a tápérték megvan a húsba és a zöldségek sose ártanak meg. De egyébként mekiről hallottam rémhíreket is, hogy vmi tartósítószert tartalmaz és állni hagyták hosszabb időre és alig változott a kinézete. Nem emlékszem már rá teljesen.
2012. aug. 14. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Azért testépítésnél a zsemle sem jó, azt se felejtsük el.

Ahogy mondod, mekis kaja tele van mindenféle ízfokozóval meg tartósítószerrel.

2012. aug. 14. 20:47
 10/15 anonim válasza:
100%
az összes gyorséttermi kaja tele van tartósítószerrel, ennek bárhol utána nézhetsz. lehet, hogy az otthon készített hamburgered friss húsból és zöldségekből áll, de remélem nem gondolod komolyan hogy a mekis kaja is így készül és ekkora mennyiségben bármeddig eláll tartósítószer nélkül.
2012. aug. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!