Én 14/F vagyok.158-159 CM ez kics? Nagy? Normális? :S:S:S egy kis kérdés allul
Figyelt kérdés
Am sok tejet is iszok.Ettől nőhetek?xD2009. júl. 17. 21:54
1/9 anonim válasza:
A növekedés 15 éves korra lelassul évente csak millimétereket nősz. Nem vagy kicsi.
De tanulj meg írni én tudok olvasni.
2/9 anonim válasza:
nem nőssz meg a tejtől:) Nekem gimiben volt egy osztálytársam, aki szintén ekkora volt kb. aztán a második év végén, nyáron úgy megnyúlt, hogy nem is ismertem rá ősszel a suliban. Nőtt 20 cm-t kb. Nem tudom mitől, de tényleg magas lett.
3/9 anonim válasza:
Ez szerintem nem kicsi. Figyelj, én 17 éves leszek egy hónap múlva és csak 159 cm magas vagyok, és már nem fogok többet nőni, valószínűleg. Bár nálam az is tényező lehet, hogy, anyum is meg nővérem is csak 160 cm körül van xD
4/9 anonim válasza:
Ne izgulj, meg fogsz nőni. HA anyukád, apukád magas, vagy van a családban magas ember, akkor Te is az leszel. Én augusztusban leszek 15. Bár igaz hogy én most vagyok 183 cm, de én már nem fogok sokat nőni, ellentétben veled;)
5/9 anonim válasza:
Még megnőhetsz haver!
Én ennyi idősen 156 cm magas voltam xd. Most 19 éves vagyok és 182 cm kb. Nálunk a családban is volt, aki későn nőtt meg emellett a sport is segíthetett a növésben.
6/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor holnap 3X körbebiciklizem a Kincsesi tavat...Elég nagy eddig 2X kerültem meg:P Tippeket PLS hogy mitől nyúlhatok meg:):):)
2009. júl. 17. 22:52
7/9 anonim válasza:
A tápanyagbevitel is jó lehet, ha megvan. Vitamin+ásványianyagok fontosak. Ha meg nem is nősz tőlük, de egészségesebb leszel.
8/9 anonim válasza:
Én a tejet jó 5-letnek tartom. Am a gerincedet sokat nyújtsd-most ez hülyeségnak hangozhat, de pl úgy h bordásfalról lelógsz. -ha van rá lehetőséged
9/9 anonim válasza:
hali(:
nekem van egy ismerősöm aki 14 éves korától - 18ig 160 cm volt . a szülei (szerintem túlzás ) elvitték táplálkozással foglalkozó dokihoz és ő azt tanácsolta neki ,hogy egyen és (bár kicsit furcsa ) igyon tojást . azt nem tudom összekavarta-e valamivel , de 19 éves korára 196 cm lett .
ha nagyon-nagyon-nagyon szeretnél nőni menny el te is , biztos lesz pár tipp .
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!