Hogyan hízzak? Mi hozza meg az étvágyam?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy az utóbbi napokban fogytam pár kilót. Egészséges vagyok, tudom, hogy a stressz miatt van, és azzal kellene megbirkózzak. Egyébként is vékony vagyok, de nem szeretnék tovább fogyni. Egyszerűen semmi étvágyam, ha el kezdek enni, pár falat után már rá sem bírok nézni. Mit tegyek? Mi hozza meg az étvágyat?2012. júl. 21. 12:51
2/5 anonim válasza:
húúú, de örülnék, ha rólam szaladnának le azok a kilók :) Mondjuk ha nagyon vékony vagy amúgy is, akkor megértelelek. Hát, egyél mekis kaját, csak ne sokat, az nagyon finom, biztos be tudod nyomni :D Meg egyszer azt olvastam, hogy a vitaminoktól meg jön az étvágyad, nem tudom, ez mennyire igaz.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ma már pont vettem Béres cseppet. Amúgy jó étvágyam más máskor, de most semmihez nincs gusztusom. Szerintem egészséges testképem van, csak annyi bajom van magammal, mint egy átlag nőnek, de ez már magamnak is vékony picit.
2012. júl. 21. 14:28
4/5 anonim válasza:
Alapból mondjuk valami salátaféleséget hússal, hogy meglegyen a szükséges tápanyagbevitel. Amúgy meg jó sok édességet, mert attól hízik az ember! Javasolt ilyen kisadagos verzió (pl.: Celebrations), mert abból észrevétlenül is óriási mennyiséget tud elfogyasztani az ember.
5/5 anonim válasza:
inni tudsz?
mert akkor krémleves reszel sajttal, zöldségleves, paradicsomleves, gyümölcsleves stv
gyümölcsturmix banánnal, olajos magvakkal, tejbegríz, túrókrém mézzel, joghurtos öntettek hushoz, salátához, vajaskrumpli, tejbe áztatott kalács, zsemle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!