Utálom magam. Szükségem van valakire aki egyforma cipőben jár mint én.165cm és 55-56kg vagyok. Egy hányinger az egész. Nem tudom mit csináljak, hogy ne egyek ennyit?
Ne akarj csontkollekció lenni. Az nem szép. Nem a súlyoddal van baj, hanem a testképpel a fejedben.
Én 170 cm vagyok, és voltam már 100 kg is, 68 is. Pontosan tudom, hogy fejben a testkép nem mindig a valós állapotot mutatja, ha a tükörbe nézel.
Tényleg segítő szándékkal mondom, ha nem tudsz megbarátkozni a testeddel, kérj segítséget!
ja a címem: pinocchio.p@freemail.hu
várok egy fogyi társat!
én 167 cm vagyok, és 100 kilós. 22 éves lány létemre gondolhatod, hogy nem örülök neki. 63 voltam, amikor a párommal megismerkedtem, szülés után kaptam hormonzavart, és itt stagnál a súlyom. Most már hozzászoktam, a páromat nem zavarja, így én is megbarátkoztam magammal. Próbáltam fogyni, de mindig visszajött. Így már nem kínzom magam.
Most már ott tarok, hogy kezdem magam így is szépnek látni, és minél kevesebbet foglalkozni vele.
Párom előtt már nem vagyok annyira szégyenlős, de pl strandon igen kellemetlenül érezném magam.
Külömben meg te nem is vagy kövér. Kezdj el mozogni, pl bicajozni, zenére tornázni, vagy csak táncikálni, és akkor le fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!