Nagyon sovány vagyok hogy tudnék hízni? Pedig sokat eszek. 17 éves vagyok és nagyon magas.
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:21
11/15 anonim válasza:
hat en is sovany vagyok..13 eves.168 cm es 45kg:((
13/15 anonim válasza:
Hát én tényleg sovány vagyok.Nem tudom te hány kiló vagy,de én 31 kiló vagyok.14 évesen
14/15 anonim válasza:
érdekes itt írta egy válaszoló h aki sovány az nem tud hízni.
én 187 centi voltam és 60 kg... lementem a kondiba és tádám 5 hónap alatt híztam 10 kilót... nekem ez bevált és nem követem a menő tömegnövelő étrendeket se... azt eszem amit előtte csak többet és naponta 5-6 alkalommal.
15/15 anonim válasza:
Szia, én 19 éves vagyok 168cm magas. 46,5 és 47 kiló között ingadozok. 3 óránként eszek az emlúlt 2 hónapba. rendszeresen mozgok ( éjszakai kocogás, felülés/fekvő napi 100) eszek mindent amit szeretek. Éjszakánként teleeszem magam és úgy fekszek le. az elmúlt 2 hétben mérekeztem rendszeresen. volt mikor reggel 46.2 kiló voltam. volt mikor 46.5, napközbe volt mikor 47.4. 2 hónappal ezelőtt is 46.5 kiló voltam. Kezdem feladni, hogy egyszerüen nem hízok csak ingázok a 46 és a 47 kiló között.. Kérdezősködtem és aztmondták h szedjek Magne B6 vitamint meg C vitamint étrendkiegészítésként. A C vitamin fogyasztását feleslegesnek tartom mert minden nap ettem átlagosan 1 kiló almát. ( Van egy almafánt aki tele van almával , vagy megeszi valaki v elrohad és hát szeretem az almát így eszem rendesen). Engem is megszolnak még a családtagok is h eszel te rendesen? anorexiás vagy? beteg vagy? :) de b@sszus ha nem tudok hízni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!