Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sovány vagyok hogy...

Nagyon sovány vagyok hogy tudnék hízni? Pedig sokat eszek. 17 éves vagyok és nagyon magas.

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem így vagy egészséges, de mindneképp hízni akarsz, akkor zebálj egy csomó csokit, csipszet és ne mozogj semmit. Nekem ez mindig bejön :D Csak én persze nem akarok hízni olyankor.. Meg egyél egy nap kevésszer sokat 2-3szor, ettől lelassul az anyagcseréd és rádrakódik a zsír. Ja meg víz helyett cukros löttyöket igyál. Meg járkálj cukrászdába, meg ilyesmi:D
2009. júl. 5. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne zabáld össze magadat mindenféle szarral. egyél normálisan, rendszeresen, és normális kajákat, sztem azzal többre mész, mintha csokit ennél egész nap, attól csak a fogaid mennek tönkre.
2009. júl. 5. 14:32
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Naponta egyszer egyél sokat, lehetőleg késő este.
2009. júl. 5. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Alkatilag vékony vagyok, annyit ehetek, amennyit csak akarok, nem hízok semmit:)

Régen én is el voltam keseredve emiatt, mert borzasztó sovány voltam, de aztán sikerült magamra szednem néhány kilót, mostmár olyan egészségesen karcsú vagyok. Nekem az jött be, hogy minden este lefekvés előtt megettem 3 kiflit. (persze rendes, bőséges vacsora mellett) Egy idő után aztán rám is jött néhány kiló:) Még most is minden este megeszek lefekvés előtt egy kiflit, ez kell nekem, pedig amúgy is kétszer vacsorázok:) Jó az étvágyam:)

Szóval szerintem te is próbáld ki a késő esti, lefekvés előtti evést, ez hízlal a legjobban.

18/L

2009. júl. 5. 14:45
 5/15 anonim válasza:
48%
sztem meg örülj hogy ilyen az alkatod:D én bármit eszem hízok,de nekem pajzsmirigy problémám s van ,lehet neked is ,talán nézesd meg :D
2009. júl. 5. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia! Egyél sok szénhidrátot (kenyér, tésztafélék), itt találsz egy kalória- és szénhidrát táblázatot:

[link]

Egyébként meg ne félj, még fejlődésben vagy, leszel még nőiesebb.Én is vékony típus vagyok, 16-17 éves koromban még nyáron is csak hosszú bő nadrágokat voltam hajlandó felvenni. A vékonyság megmaradt, viszont sokat nőiesedtem, a többi lány meg sárgul az irigységtől, hogy milyen karcsú vagyok, pedig azt eszem, amit csak megkívánok, soha nem kell fogyókúráznom. :-) Úgyhogy légy magadra büszke!

2009. júl. 5. 14:53
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
A második válaszoló tanácsától egészséges maradsz az tény, de hogy hízni egy dekát nem fogsz, az is biztos. Neked kell dönteni, hogy egészségmániás vagy-e (csokiba nem igazán haltak még bele, nemtom mit van úgy oda) vagy hízni akarsz. Mert azt így nem lehet.
2009. júl. 5. 15:25
 8/15 anonim válasza:

Én szintén vékony testalkatú vagyok és annyit ehetek amennyit akarok. Az egész kulcsa, hogy gyors az anyagcserém. Ha szeretnél egy pár kilót felszedni magadra, akkor azt kell tehát megoldanod, hogy valamennyire le tudd lassítani az anyagcseréd.

Általában az életkor növekedésével ez természetes módon bekövetkezik (persze sokkal szélesebb szerintem később sem leszel, ez egyszerűen alkati kérdés).

A tömegnövelők segíthetnek, de használatukat nem javaslom, mert nagyon károsak tudnak lenni az egészségre. Inkább fogadd el magad olyannak amilyen van, és amiről tudod, hogy gyorsítja az anyagcserét (pl. ananász), azokat kerüld el messzire.

Egy tippet azért adok: közvetlenül lefekvés előtt igyál langyos tejet mézzel, vagy valamilyen turmix-ot mézzel, mondjuk banánturmixot. (Amit lefekvés előtt eszel, az nagyobb arányban fog beépülni, mivel a szervezet már nem tudja feldolgozni. A turmix sok kalóriát tartalmaz és emellett egészséges, így hozzájárulhat ahhoz, hogy egy kicsit hízzál.)

Az előző hozzászólóknak: ne bíztassuk azzal, hogy nőiesebb lesz, mert nem biztos, hogy nőről van szó! Legalábbis a kérdésből nekem ez nem derül ki :-)

2009. júl. 5. 23:37
 9/15 anonim válasza:
Van egy multivitamin(Multi-X)ami nagy étvágyat csinál és emellett még energizál is.Inkább erre költs mint csokira és chipsre,és egyél rendesen.
2009. júl. 6. 14:08
 10/15 anonim válasza:

Hát szerintem hülyeség amit írkáltok. Én fiú vagyok 19 éves 183 cm és 59 kiló. Namost sokszor próbáltam hízni mert csúfoltak hogy gebe vagyok meg sovány pedig annyit eszek mint egy LÓ!!! .. mások csodálkoznak és öklendeznek mennyi mindent megtudok enni 1 nap alat... Az a helyzet hogy ez egy betegség. AKi nem hízik az nemfog a büdös életbe meghíni aki próbálta én igen! Sokat egyél... pff ez hülyeség... Sokat eszek, többet szarok :) Én ezt vettem észre. Hiába eszek zsíros kajákat meg csipszet meg csokit sokat naponta.... 1 eleve 1 csokitól nemfogok meghízni meg 10 gramm csipsztől kilőkat!!! soha. ehhez enni kéne. az meg nem más mint maga a kaja. de mivel az én testem úgy érzi jól magát hogy feleslegesnek tartja elraktározni későbbre a zsírt akkor ez azzal jár hogy többet eszek... többet szarok. ennyi. Jah és volt már olyan eset is hogy 2 hétig nem mértem meg magam hízókúrán voltam és 2 kilóvel inkább könnyebb lettem!! akkor voltam tiszta ideg.

A helyzet az ha eszel valamit és rá zabálsz csokit annak a megemésztéséhez is energia kell amit tested már az előzőleg elraktározott amugy is kevés zsírból fogja összeszedni annak a rengeteg csoki felemésztéséhez. Szal jobb ha odafigyeltek a hízókúrára mert ellenkezője válhat ki. Minél többet eszel (csoki, chips, magvak stb) annál jobban lefogysz)

mivel egy zsacskó földimogyoróba nemfogsz annyi zsírt vissza kapni mint amennyit tartalmaz. Mivel a megemésztéséhez több energia kell mint amennyit nyerhetsz belőle...

Okosan a tanácsokkal mert lehet mást csak felbosszantanátok azzal hogy hiába eszik meg mindent sokat keveset ilyet olyat stb... mégse hízik :SS

fogjátok fel. Aki sovány az max 1 kilót magára szed 1 éve alatt!!!

2009. nov. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!