Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Undorodom a hústól de izmosodn...

Undorodom a hústól de izmosodni szeretnék. Hús nélkül, hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés
nem bírom megenni vagy kihányom ha bennt tartom meg nagyon rosszul vagyok tőle.fehérjeporozni/tömegnövelőzni meg nem akarok. mit tegyek így?
2009. júl. 4. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
aha
2009. júl. 4. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
akkor fogok enni.es naponta hanyszor kell enni? pont van itthol mert van egy 9 hos kisbabam. a tapszert nem szeretem csak a tejpepet remelem jo lesz es hasznal.koszike
2009. júl. 4. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
napi egy adag elég!én legalábbis ugy ettem
2009. júl. 4. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
bocsi hogy ujbol kerdezek !!! es mijen markaju tejpepet ettel ? kerlek ird meg !!! es mennyi ido utan latszott meg az eredmeny es mikor etted a nap fojaman en reggel ettem ma et gyomorra.140 ml.es meddig etted ugyertem hany honapig? koszike es ne haragudj hogy ilyen kivancsi vagyok,most keztem el jarni sztepp erobikra (condi) mert 9 honapja szultem es mar ugy egy eve nem csialtam semmit es szabajosan a gyonyoru kerek feszes fenekembol egy eldeformalodott plotty lett. nem vagyok kover 168cm es 60 kilo.
2009. júl. 5. 08:55
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

tejpép, bébiétel, ez röhej!! Aki ezt elhiszi az szimplán idióta! Mondjátok már meg, ti 1-2 évesek vagytok, olyan testfelépítéssel, olyan szükséglettekkel mint egy újszülött? Netán még bennetek is működnek a születés után olyan enzimek amik egy újszülöttben? Nehogymár valaki bevegye ezt hogy bébitápszerrel lehet izmosodni!

Egyébként kérdező: az a gáz a növényi fehérjékkel hogy nem tartalmaznak néhány esszenciális aminósavat. UGye az aminósavak az izmok építőkövei, esszenciális pedig azt jelenti hogy a többi aminósav nem tudja magától megalkotni. (Mivel a nem esszenciális aminósavakból ha hiány van, akkor azt a servezet mintegy kikombinálja a többi nem-esz-asvaból.)

Meg még csomó hátránya van ha nem eszel húst, de ezt nem részletezem.

Viszont még annak aki eszik húst, ois szüksége van fehérjés/ tömegnövelős tápkiegre, mert nem tud annyi húst megenni. Kizárt, hogy tofuval meg mindenféle hüvelyessel te eleget tudnál megenni. Tehát, ha nem eszel se húst, és nem vagy hajlandó tápkieget sem enni, akkor teljesen esélytelen hogy egy minimális szintnél jobban megizmosodjál!

2009. júl. 5. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:

13:53!

Részben a hústól izmososdunk. Képzelj el egy falat, amit minden nap megdobálnak 10-szer (ezzel a hasonlattal, mozogsz normál módban). Ha naponta nem 10-szer, hanem 20-szor dobálják, akkor már nem elég a fal és továbbépíted, vastagítod vagy magasabbra húzod (ezzel szemléltetem az izomnövekedést). Na most nem mind egy, hogy az a fal miből van. Ha fából van az a fal, akkor nem sokáig fog tartani (ez lenne a növényi fehérje), na de ha beton az a fal, akkor sokkal jobban bírja a strapát (ez az állati fehérje). Mivel a hús fehérje, így erre van szükségünk, mivel az izomzat is fehérjéből van.

2009. júl. 5. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
43%

16:06!

Tom hogy ez OFFolas, de akkor is!

Akkor ezek szerint logikus, hogy ha agyat eszem okosabb leszek!?

Akkor a novenyevo allatok mitol izmosak???!!!

2009. júl. 8. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ezek szerint logikus, hogy ha agyat eszem okosabb leszek!?

Akkor a novenyevo allatok mitol izmosak???!!!"

Ezt most komolyan kérdezed van csak szórakozol? Tényleg em jössz rá magadtól hogy az ember miben különbözik a növényevő állatoktól? Szerinted ugyanolyan az emésztési rendszerünk?

"Összetett gyomorról beszélünk, mert az oltógyomorban enzimes és savas emésztés is lejátszódik. A szarvasmarha emésztése összetett folyamat. A szarvasmarha által felvett, rendkívül enyhén megrágott táplálék az előgyomrokba, azokon belül először a bendőbe jut. A bendőbe érkező táplálékot mikrobák megszámlálhatatlan tömege fogadja, a táplálék emésztését, lebontását ezek a mikrobák indítják el. A mikrobák súlya kb. 2kg. A mikrobák számtalan fajhoz tartozó egyedek változatos életközössége...."

Ha szerinted neked ilyen gyomrod van, akkor toljad csak a zöldségeket!

Egyébként azt kívánom bárcsak az agy evésével okosabb lennél, mert akkor bátran ajánlanám hogy egyél agyat! :D

2009. júl. 8. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!