Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért undorodom bizonyos...

Miért undorodom bizonyos ételektől?

Figyelt kérdés
Pl.: szeretem a paprikát, paradicsomot nyersen, meg is birom enni, viszont a lecsótól már undorodom. A zöldbabot és a mazsolát sem bírom megenni, és nem azért, mert nem szeretem az ízüket.
2009. dec. 30. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én a gombával vagyok így... tavaly ránott gombát csináltunk, és aznap éjszaka azt álmodtam h volt agy gombafej, és egy kéz elkezdte a lapocskáit húzogatni, azóta az a véleményem h gomba max pizzára
2009. dec. 30. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én a kocsonyával meg a disznósajtal vagyok így. bár a kocsonya tényleg gusztustalan:S
2009. dec. 30. 00:45
 3/7 A kérdező kommentje:
A gombát kifelejtettem a sorból, attól is undorodom, bár annak szerencsére, az ízét sem bírom. A disznósajtot szeretem, és meg is tudom enni.
2009. dec. 30. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
én régen undorodtam a paaradicsomtól, a narancstól, a mandarintól, de idővel rájöttem, mennyire egészséges, így magamra erőltettem és nagyon megszerettem. kissé furcsa : ) talán megszoktam az ízüket, nem tudom
2009. dec. 30. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
kocsonya, disznósajt, lötty főzelékek, sóska, spenót, zsíros cuppogós húsok, mócsingos pörkölt.
2009. dec. 30. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Már akkor is undort éreztek, ha csak meglátjátok ezeket az ételeket, vagy csak akkor, ha a szátokba kerül, mert rám az utóbbi igaz. Ha megérzem alecsó illatát, akkor még nincs semmi bajom, akkor sem, ha elémtesznek 1 tányérral, de ha a számbakerül egy kis főtt paprika, v. paradicsom, rögtön elfog a hányinger, és nem az ízük miatt.
2009. dec. 30. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a sóskától és a tarhonyától undorodok xD
2010. jan. 11. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!