Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányingerem már elmúlt, de...

Hányingerem már elmúlt, de bizonyos szagoktól és ételektől még mindig undorodom. Ez az undor eltart szülésig vagy majd ez is elmúlik?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg el fog múlni. Én a 13-ik héten hánytam utoljára, de a szagok még utána egy-két hétig zavartak nagyon.
2009. jan. 9. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is hányingerem és undorom volt bizonyos szagoktól és ételektől.

Az undor megmaradt de hányingerem nincs már tőle.

Boldog babavárást

37 hetes kismama

2009. jan. 9. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idos terhes vagy?

En mai napig undorodom es kinem allhatom a ferjem parfumet mert hanytam tole ahogy megereztem(34 hetes vagyok)(tegnap el is ajandekoztam a nagybacsikajanak :P) Sokszor van meg hanyingerem,es ilyen undorral nezo kepem:)4honapos koromig csak hanytam...mire belejottem volna hogy hanyok es semmi nem marad meg bennem addigra elmult :) ugyhogy ez ember-embertol fugg!!

Sok sikert es hanyinger mentes terhesseget kivanok!

2009. jan. 9. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én két hónapja megszültem...de úgy érzem még mindig, hogy pl. virslit és fasirtot többé nem bírok enni.
2009. jan. 9. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma töltöttem a 11. hetet
2009. jan. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!