Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetek édességfügő?

Lehetek édességfügő?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:27
 1/9 A kérdező kommentje:

13 éves fiú vagyok és nagyon sok édességet vagy legalábbis édes dolgot eszek pl: csoki, cukor,puding,fagy,jégrém,sütemény,gabonapehely,tejbegríz..stb.

Naponta 2-3 csokit ezsek és ez a minimum. De egyébként nem vagyok elhízva, sőt 168 centi és 48 kiló vagyok.

2009. júl. 1. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
bocs a sok helyesírási hibáért csak siettem :D
2009. júl. 1. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint lehetsz :D Hát ha ennyire nem vagy hajlamos a hízásra akkor nem fogsz tőle elhízni.(Én is sovány vagyok hiába is nassolnék akármit)Amúgy a szervezetednek nem tesz túl jót,lehet hogy hirtelen feldob egy kicsit de utána hamar "kimerül" a szervezeted.Nem tudom hogy már kamaszodsz-e,de ha igen a bőrödnek nem teszel vele jót,pláne ha mitesszeres a bőröd az nem fog hamar elmúlni a sok nasitól az tuti :)
2009. júl. 1. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen,ez valamiféle függőség.Persze nem komoly dolog,nem kell megijjedni,de azért érdemes figyelned egy kicsit arra,hogy mit is eszel. Próbáld meg helyettesíteni az édességet gyümölccsel pl. A sok cukor nem tesz jót a szervezetednek. Egyébként dícséretes,hogy fiatal korod ellenére foglalkoztat ez a kérdés! :)
2009. júl. 1. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
ksözi és megfogadom a tanácsotokat...de szerintem inkább legyek édességfüggő mint a haverjaim akik cigiznek meg próbálgatják az alkoholt..engem az ilyesmi nagyon taszít :s inkább édességet eszek
2009. júl. 1. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok,hát igen akkor már inkább az édesség mint a cigi.Alkoholtol pedig semmi bajod nem lesz kis mennyiségben,pl ha társaságban megiszol 1-2 italt.Bár sztem még várj vele :)
2009. júl. 1. 23:33
 7/9 anonim válasza:
15áves koromtól cigizek, nem intenziven csak tarsaságban, én is édesszájú vagyok. Édesanyámnak köszönhetően gyönyörű fogsorral áldott meg az élet. Ugyanebben a cipőben jártam, ill járok, de nagyon tönkretette a sok édesség a fogamat. A gyönyörű mosoly viszont nagyon drága ha kiskorban elcukorkázod:(csak egy pl.t szerettem volna bemutatni, h miert ne egyél cukorkát.Gondold meg!
2009. júl. 9. 08:49
 8/9 anonim válasza:
21 éves lány voltam
2009. júl. 9. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
ebben igazad van hogy inkább édességet eszel mint dohányzol vagy iszol.....nagyon nagyon irigyellek a 48 kilódért....jó neked,akármennyire is esetleg utálod magad ezért.Bárcsak én lennék annyi.Na jó nem annyi,de kevesebb mint most.....és lehetsz édességfüggő,én az vagyok már évek óta.
2010. febr. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!