Fekete teától lehetek rosszul?
Figyelt kérdés
Reggel ittam egyet,akkor nem volt semmi probléma. Aztán elég kellemetlen érzésem támadt,nem tudtam kakilni,pedig ma még nem produkáltam semmit és éreztem,hogy "dugó" van a beleimben. Gondoltam iszok egy teát. Megint feketét ittam és most elég furcsán érzem magam.(kb. fél órája ittam meg.) Ez a koffeintől van?
14/L
2011. júl. 21. 18:13
1/6 A kérdező kommentje:
ja és bocsi,hogy ilyen gusztustalan voltam. De így történt. :/
2011. júl. 21. 18:16
2/6 anonim válasza:
Mit jelent, hogy furcsán érzed magad? Mit, hol érzel?
3/6 A kérdező kommentje:
Picit szédülök és hányingerem van és mintha zsibbadna az arcom.
2011. júl. 21. 18:21
4/6 anonim válasza:
Bizony rosszul lehet az ember a feketeteától, mert hiszen abban is van koffein, sőt még talán több is van benne, mint a kávéban. Tudniillik ha a teát is úgy föznénk le, mint a kávét, akkor nagyon erős koffeintartalmú teát kapnánk. Tehát az sem mindegy, hogy mennyi teafüvet teszünk a teafőzőbe. Most látom, hogy 14 éves vagy. Nagyon nem ajánlott ilyen korban fekete teát inni. Inkább gyümölcsteákat fogyassz, azoktól nem lesz ilyen gondod.
5/6 anonim válasza:
nem mellesleg a fekete teának HASFOGÓ hatása van...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Hasfogó hatású? :O Hát akkor én nagyon "okos" vagyok...
2011. júl. 21. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!