Miért nem eszek?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, Kb. 163 cm és 45 kg. Elég vékony vagyok, de örököltem ezt a testalkatot. Akármennyit eszek, nem hízok. De mostanában már aggódok, alig eszek egy nap valamit. Ha húst látok már hányingerem van, inkább bedobok egy szendvicset, meg kakaót, már ezen élek.. Gyümölcsöt, zöldséget egyáltalán nem eszek, nem kívánom azt se. Suliba délelőtt szoktam éhes lenni, eszek pár falatot és utána már nem vagyok éhes. Reggelente néha émelygek, de ennyi. Mit csináljak?2012. ápr. 4. 13:57
1/6 anonim válasza:
Gyomrod, hasad nem fáj? Nekem is volt ilyen tavalyelőtt vagy 1 évig nem bírtam normálisan enni. Pedig kívántam volna a kaját, de valamiért nem bírtam lenyelni pár falat után semmit sem. Nekem a stressz miatt volt ez.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szokott, viszont nagyon hangosan korog. De nem olyan mint mikor éhes az ember, hanem ahogy a levegőt veszem úgy korog, de hangosan, és sokszor elég kellemetlen. :S
2012. ápr. 4. 14:34
3/6 anonim válasza:
Próbálj meg roboráló étrend szerint táplálkozni. Neten sok írást találsz a témában. Másrészt alkati kérdés is. Hasonló cipőben járok. Napi minimum ötszöri étkezés, fehérjedús táplálkozás. Legyenek meg a főétkezések is! Sok tejtermék, fehér hús. Pl. a zöldborsófőzeléket turbózd fel reszelt főtt tojással.
4/6 anonim válasza:
miért nem eszel? mert látod a tvbe3n az anorexiás csajokat és követni akarod a példát!
hát kövesd! de ne irkálj
5/6 anonim válasza:
Szedjél B vitamin komplexet, ezen kívül probiotikumot. Igyál 100 %-os gyümölcslevet /lehet dobozos is/. Az a lényeg, hogy egy kicsit emeld meg a cukor, szénhidrát bevitelt. Ettől visszajön az étvágyad!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
ma 16:02: Pont azért írtam ki a kérdést, hogy ne legyek ennél vékonyabb, KÉNE pár kiló. De jó neked, hogy ennyiből megállapítod, hogy valaki anorexiás..
2012. ápr. 4. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!