Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez bulémiának számítható?...

Mucus98 kérdése:

Ez bulémiának számítható? Eszek ( sztem a kelleténél többet) = kihányoom, ( ki kell hánynom, nem maradhat bennem)

Figyelt kérdés
Ez micsoda??Utálom h ilyen kövér vagyok. Nem megy máshogy lefogynom Ha lehetne soha többé nem ennék. Mindennap számolom és írom a kalóriákat. A fogaim már nagyon rosszak, nagyonn fáj minden étkezés közben. A szám folyton száraz. Ha eszek fáj a gyomrom
2012. márc. 24. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nagy szakertö, de azt hiszem, PONTOSAN ez a bulimia. Vagy szerinted mi, ha nem ez?
2012. márc. 24. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok beteg..:/
2012. márc. 24. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
De még mennyire, hogy az vagy. Keress fel szakorvost, ebbe bele is halhatsz(komolyan!)
2012. márc. 24. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

A bulimiások (és anorexiások) azt mondják, h nem betegek. Ki kell, hogy ábrándítsalak, te bulimiás BETEG vagy, amibe belehalhatsz.

De hiába papolunk, majd, ha vér(ese)t hánysz, lehet, magadtól is rájössz. Vagy akkor, ha észbe kapsz és ennél, de automatikusan ki fogja dobni a gyomrod a kaját. Utóbbit ne várd meg, mert az elég halálközeli állapot.

Amúgy mikre számíthatsz:

- fogfájás, száraz száj, bőr

- állandó gyomorégés, -fájdalom, akaratlan hányás

- vérzések (gyomor, torok, íny,...)

- székrekedés, v hasmenés, továbbá a nagy mennyiségű kajától gyomorrepedés

2012. márc. 25. 09:31
 5/7 A kérdező kommentje:
::OO nem ár...
2012. márc. 25. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:

először is

mi az hogy nem maradhat benned? mert mi lesz ha ottmarad?

másodszor

fogyni úgy tudsz, ha MOZOGSZ ÉS DIÉTÁZOL, máshogy nem fog menni

2012. márc. 25. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:

istenem dejó hogy minden rendben van a fejemmel ilyen embereket mint te csak a tv-ben szoktak mutogatni.. én meg HÍÍÍZNI AKAROK ÉS NEM MEEEEGY!!! mit tegyek? mi lehet a bajom? nagyon gyorsan változtass a gondolkodásodon mert végzetes lesz...

hogy lehet a drága kaját megenni aztán kihányni? mások meg éheznek

2012. márc. 26. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!