Egy pohár kóla és rá meleg tej, garantáltan lefosod a bokádat...
2012. febr. 15. 14:54
2/9 anonim válasza:
Vegyél glicerin kúpot, ezzel már nem szabad várni, mert bélcsavarodást kapsz.
2012. febr. 15. 14:55
3/9 anonim válasza:
Az a két hét veszélyes is lehet. Régen én is voltam hasonló helyzetben, egyszer bent is fogtak a kórházban, de előtte beöntést kaptam, csak az segített. Egy másik alkalommal is ügyeletre kellett vinni, majdnem megműtöttek, de sikerült akkor is beöntéssel véget vetni a dolognak. Szóval lehet, hogy orvoshoz kellene menni. Nem játék.
2012. febr. 15. 14:57
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Voltam ugyan székelni de csak kicsit sikerült kiküszködnöm.
Mi lehet a következménye a bélcsavarodásnak?
2012. febr. 15. 15:16
5/9 anonim válasza:
A bélcsavarodás halálos is lehet, ha nem fordul az ember időben orvoshoz.
2012. febr. 15. 15:18
6/9 anonim válasza:
Ne küzködj, mert még aranyeret is kapsz, vagy beöntés, vagy kúp mielőbb, ha nem akarsz kórházba kerülni.
2012. febr. 15. 15:23
7/9 anonim válasza:
Az 1. választ nagy általánosságban mondtam, tényleg fordulj orvoshoz, mert még komolyabb baj is lehet belőle...
2012. febr. 15. 17:46
8/9 anonim válasza:
Vegyél enyhe hashajtót, Tructolax, vagy Dulcolax. Szűztea, vagy szűztea kapszula is nagyon hatásos. :)
2012. febr. 16. 21:51
9/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak, hogy nem tudok minden nap székelni, csak kb. hetente 1x.
A minap mondta az orvos, hogy ezen lehet segíteni a következőkkel: (kinek mi használ)
- reggel éhgyomorra egy pohár langyos víz
- szilvalekvár
- joghurtok (pl: rostos Activia)
- kefír
- alma
- mályvatea
- vörösszőlő liszt : egy teáskanálnyit belekeverni valamibe és megenni minden nap.
- Naponta legalább 1 alma, 2 füge, zabkása, min.30 perc mozgás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!