F.Adam kérdése:
Hogy tudnek felszedni par kilot Esetlek egy etkezesi rendet Jelenleg 60 kilo vagyok?
Figyelt kérdés
?2012. jan. 31. 21:51
1/2 anonim válasza:
Ezt biztos a fogyokurakhoz akartad irni?
Mi fogyni szeretnenk, egyel sok sutit, csokit, meg zsirosat, hat nekem igy sikerult, en meg fogyni akarok.
Esetleg szerezz hormonzavart, lassu anyagcseret, renyhe epe es/vagy pajzsmirigy mukodest, na jo ez persze szarkazmus volt... :S Meg rosszindulat egy kovertol
2/2 anonim válasza:
Nehogy elkezdj egészségtelen ételeket enni kilószámra.. Lehet hízni egészséges ételekkel is, ahogy egészségtelen ételekkel is lehet fogyni.Például a rizs egészséges, és elég magas a szénhidráttartalma, de a megfelelő fehérje bevitelére is figyelni kell.Én a konditermet javaslom, hogy izmot is felszedj. Bodybuilderen vannak tömegnövelő étrendek, meg ott elolvashatod, hogy hogyan kell táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!