Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, mit egyek?

Hízni szeretnék, mit egyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 éves vagyok és nő, és van 2 gyerkőcöm! 172 cm és 48 kg!!! A szülés alatt sem szedtem fel kilókat meg sem látszott rajtam, és most sem,évek múlva, hogy van gyerkőcöm, mindenfajta terhescsíkok, úszógumik meg ilyenek engem messze elkerültek. Sokan irigylésre méltónak találják, hogy ilyen szerencsés vagyok, szép a bőröm. Végül is büszke is vagyok kicsit, hogy 25-nél nem tippelnek többnek sosem.

DE!! Én mégis nagyon szeretnék hízni!!!! Nagyon nagy nehezen felszedek 2-3 kilót és hirtelen leadom akár pár nap alatt ! Se a csoki, se süti se semmitől nem hízok, 2-3 kg-nál többet. Szeretnék kb 8 kg-t legalább.

Léci valaki írjon valami kipróbált és hasznos dolgot, biztos vagyok benne nem csak fogyókúrától szenvedők vannak!!!

Köszi előre is

2009. máj. 29. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan fehérjét, amit a testépítők esznek :)

Jó neked :D

2009. máj. 29. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Sok tésztaféle, édesség.. Lényegében egyél amennyit tudsz, és lefekvés előtt bőségesen vacsorázz meg...
2009. máj. 29. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvés előtt ne kajálj be nagyon, mert rosszul fogsz aludni! amúgy próbálkozz sok kalóriadús gyümölccsel (szőlő, banán) a szenvicseidre kenj bőségesen vajat, sok tészta, krumpli és minden étkezésnél repetázz bőven. amúgy még így sem biztos, h látványos eredményt érsz el, ilyen alkat vagy és kész, meg gyors az anyagcseréd. én is ilyen vagyok (180 cm-hez 56-60 kg) de képtelen vagyok hízni. de hidd el, jobb ez így.
2009. máj. 29. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen alkat vagyok...már kicsinek is ropinak, meg fogpiszkálónak csúfolnak.Ez családi vonás. Minden nő ilyen vékony nálunk. Éveken át próbálkoztam mindennel; mértéktelen zabálás, csokievés, nem mozogtam stb... Eredménytelenül. Most talán kezdek megbékélni vele, amúgy lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de a sport sokat segít. Nem fogy tőle, hanem felszedsz, de nem húst, hanem izmot. Nekem is azt kéne, csak sajna nincs időm... Semmiképp ne vegyél mesterséges porokat. Nem véletlenül hal meg rengeteg testépítő szívelégtelenségben. Nézd a pozitív oldalát, a gyerekeid büszkék lehetnek a csinos anyukájukra és ha nagyon megszorulsz elmehetsz modellnek, vagy szépségkirálynőnek :D :D Légy büszke magadra, valószínűleg te így vagy természetes!!
2009. máj. 29. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek igaza van, csak egyben nem:

ugyanis izom=hús :D

2009. máj. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!