Ezek miért jók a szerveztünknek?
Figyelt kérdés
-joghurt
-müzli
-túró
-citrom
-aszalt gyümölcs
-fokhagyma
És az baj, ha bubis vízből iszok napi 2litert?
2012. jan. 23. 16:59
1/5 anonim válasza:
- joghurt, müzli tök felesleges, csak cukor az egész.
- túró - jó fehérjeforrás
- citrom - teli van C-vitaminnal
- aszalt gyümölcs - nasinak okés, jobb, mint a csoki
- foki - csomó antioxidánst tartalmaz
2/5 d.pocok válasza:
A sovány túrónak jótékony hatása van a májra, illetve az epére. Citrom: zsírégető hatás és persze sok C-vitamin (bár az acerola gyümölcsben sokkal sokkal több van). Aszalt gyümölcs: a gyümölcs mindig jó. Fokhagyma: értágító, vérnyomáscsökkentő, köhögéses, megfázásos és légúti betegségeknél segíti a gyógyulást. Illetve menstruációs görcsökre és gyomorbajokra is jó.
3/5 anonim válasza:
"Citrom: zsírégető hatás" - na, erre nem mondok semmit, ez gáz! Inkább le sem írtad volna.
4/5 d.pocok válasza:
Általánosságban írtam.. és akkor mi van ha leírom? =D Nem kell elolvasni ha nem tetszik valami.
5/5 anonim válasza:
Napi 2 liter szénsavas víz?
Nem tudom.
Talán a savasító, csontgyengítő hatása miatt aggódsz?
Ifjú korban ez a gáz szerintem nem gáz...
Később már meggondolandó.
:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!