Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A mai kajám jó hízásra?

A mai kajám jó hízásra?

Figyelt kérdés

Reggeli:1 bögre kakaó+1 pohár natúr joghurt+1 paradicsom

Ebéd:kicsi tányér rizs +hal

Vacsi:fél kifli+felvágott,almás-fahéjas tea,kis tányérnyi eper

Napközben:müzliszelet,1 kis kanál nutella

ez így jó ha hízni szeretnék?Ja és mozgok is majd mellé

hogy legyen izmom is ne csak zsír. Tudom nem túl sok ez a kaja,de amit eddig ettem (400 kcal) ahhoz képest sok.165 cm és 39 kg vagyok.

2009. máj. 24. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egy kort és egy nemet nyomjál légyszíves egyébként én éhen halnék ennyi kajától persze mindenkinek más az anyagcseréje.
2009. máj. 24. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon kevés:S ettől csak fogyni lehet, elöször azt hittem félreolvastam a kérdést.
2009. máj. 24. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 17 éves,nem nagyon bírok egyenlőre mert összeszűkült a gyomrom mert előtte nagyon keveset ettem.
2009. máj. 24. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
kezdetnek jó, de pl lecserélheted a yoghurtot pudingra, mert az jobban hízlal, de mennyiségre nem több. vagy tejberizsre. vagy egyél napköbzben csokis ostyaszeletet, csokiba mártott müzliszeletet. mert mennyiségre ez sem több, de több benne a kalória. vagy estére pár falat nutellás keksz. sztem kezdetnek jó.
2009. máj. 25. 00:07
 5/9 anonim válasza:
68%

Hát nálam a reggeli: 150g rizs, 150g csirkemell filé.

ebéd: 150g tészta vagy rizs, plusz valami fehérje forrás.

Vacsi: műzli, kako.

edzés előtt egy fehérje turmix:)

193/80

2009. máj. 25. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez rettenetesn kevés még regelire is többet eszek=( 39 kg 165 cm létedre is nagyon csekély tudom ,hogy nem helyes de szerintem neked gyógyszert kéne szedned:S
2009. máj. 25. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy nap 5-ször, 6-szor étkezni. Tényleg elég kevés, de ha minden nap csak egy félkanállal emeled az adagod, már akkor is jó.
2009. máj. 25. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, minden nap megpróbálom növelni egy kicsit az adagot.
2009. máj. 25. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
én is pont 165cm és 40 kg vagyok de sehogysem tudok hizni viszont a nyáron voltunk nyaralni és ott úgy étkeztünk h reggel kevéske napközbe épp rágcsa éa vacsorázni meg 2-3 rántothús 1-2 adag sültkrumpli + kenyér hiztam 4-5 kg pedig csak 10 napig voltunk oda
2009. máj. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!