Mik a legjobb szerek a hizásra?
Sziasztok ! 177cm magas vagyok és kb 50kg .... Voltam vele orvosnál is de nem segitett :S B6 injekciok voltak azthiszem , 2 x 10 de nem használt ...
Érdemes vennem ilyen tömegnövelőket/táplálékkiegészitőket ?Ha igen akkor milyet ? Csak hizás céljából!!
Előőőre is köszii :))
Hát sorstársak vagyunk.
188cm 60kg vagyok és se a gyorséttermi zsíros kaják, se a szaftos zsíros itthoni koszt nem hizlal. Ez a génjeinkben van elkódolva, hogy nem tudunk elhízni, majdnem háromszor többet eszem mit testvérem, ő a kevéstől is hízik, mert ő hajlamos rá, viszont én tömhetem magam napestig, max csak a rosszullét jön rám.
Bele kell törődni, hogy mi csak az izmaink növelésével fogunk súlyra gyarapodni, mert rajtam egy gramm háj nem tapadt meg.
Az én étrendem: Húst hússal, tésztát hússal és kenyérrel.
nassolásnak ha van akkor hús, ha nincs akkor zsíros-kenyér sóval (vékony rétegben kenve)
Inni Tea, víz, de ha van akkor Coca-Cola és az egyébb káros üdítők. Zöldséget csak reggelire eszem és ha nincs más guszta kaja. Csilis-babból 3 púpozott tányér egy étkezésre. Pörköltből a szaftot tésztával és/vagy kenyérrel.
Ezzel az étrenddel sikerült feltornáznom magam 58kg-ról 60ra és ott megrekedtem már lassan 3éve =(
Remélem neked beválik..és hogy kibírod xD ja és még azt hozzáteszem 2óránként étkezem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!