Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak, ha majd'...

Mit csináljak, ha majd' meghalok egy kis csokiért, de nincsen itthon semmi?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 00:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
aaaa nutellaaaaa... Hát a legközelebbi az gyalog 20 percre van, kocsival 5 perc lenne.. Elkössem a kocsit..? hmm.. ahhot félek, hgoy nem alszanak elég mélyen a szüleim, mert szegény kocsika olyan hangot ad i magából, mint aki mindjárt szétesik.. :P
2012. jan. 8. 00:44
 12/24 bánomisén ***** válasza:

Azt mondtad, tanulsz. Akkor tarts egy kis szünetet, annyi pihenés kell, és sétálj el csokiért. Ha meg utadba akad egy benzinkút menet közben, ott is árulnak csokit, Nutellát, ilyesmit :-)

Na, most én is bonthatom fel a vadiúj Nutellámat, kedvet csináltál hozzá :-D

2012. jan. 8. 00:48
 13/24 A kérdező kommentje:
ááá kegyetlen! kell it bejelenteni! Amúgy csak az a baj, hogy ez egy elég eldugott faluszerűség, ahol lakok, sok helyen még közvilágítás sincs,.. szóval félek kimenni :$
2012. jan. 8. 00:56
 14/24 bánomisén ***** válasza:
Akkor marad a jó öreg kakaó-vaj párosítás. Ha nem szereted a sima kakaót (szerintem az keserű), akkor tegyél bele porcukrot is, úgy ehetőbb. Legvégső esetben én is ehhez szoktam folyamodni. Nem tökéletes, de illúziónak megteszi :-)
2012. jan. 8. 00:58
 15/24 bánomisén ***** válasza:
Egyébként a vizsgaidőszak receptje úgy kezdődik, hogy "Végy egy zsák csokit..." :-P
2012. jan. 8. 01:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Na akkor tök jó nem csak én szenvedek a rhdt tanulással szombat éjszaka..

És most én is úgy megkívántam egy kis csokit..de nekem sincs most,de mindjárt csinálok egy kakaót.

Szerintem inkább bírd ki reggelig, egyedül ne mászkálj éjszaka, ha nem muszáj, főlleg ha lány vagy.

2012. jan. 8. 01:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Gondolom túlélted, de azért adok egy tippet: ha van búzadara vagy rizs otthon, főtt tejbegrízt vagy tejberizst, csak egy kis adagot. És abba keverj kakaóport, cukrot, vagy főzz meg egy pudingport ha van otthon.

Nekem a tejbegríz vagy a zabkása a megoldás vészhelyzetekre.

Vagy ez:

[link]

2012. jan. 8. 08:25
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ötleteket!! :D

Hát csak kibírtam valahogy... (Elmentem aludni :$)

Reggel meg hoztak kakaóscsigát :)

2012. jan. 8. 10:30
 19/24 bánomisén ***** válasza:
Akkor most uzsgyi a boltba, betárolni némely csokikat, nehogy megint rádtörjenek az "elvonási tünetek" :-D
2012. jan. 8. 10:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Az lesz, az lesz! =D
2012. jan. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!