Hizni szeretnék (eszek is mielőtt vki irná. ) vmi ajánlat? Hizókúra?
kitartás,és rendszeres evés,stresszmentesség
sokáig próbálkoztam én is,de sosem hiztam egy dekát se,igy 1-2 hónap után feladtam
pedig tömtem magam,ettem ha kell ha nem,és csak hizlalót,édességet,de mellette stressz,igy nem jött fel semmi
most viszont sikerült
Egy éve kb új melóhely,új kapcsolat,békesség,nyugalom.
Együtt reggeli-ebéd-vacsi (egy melóhely),és közte állandó nasi.4 hónap alatt 8 kilót szedtem fel,ez volt karácsony előtt.Most újabb 4 jött fel csak decemberben,most már jól érzem magam,60kiló vagyok.
sok nasi,cukroslötyi,tésztás kaják,és jó nagy tányér levesek hogy táguljon a gyomrod (megeszel egy nagy tányér levest,1 óra mőlva eszed a tésztás kaját,igy fér)
egyetlen hátránya hogy lusta voltam mozogni,hasan kicsit plöttyedt lett,de azon majd segit ha tavasszal elkezdek mozogni
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nyugodtság kiegyensúlyozottság és tuti a hízás. Illetve az is kell, hogy picit több kalóriát vigyél be mint amennyit felhasznál a szervezeted. De ne egyél "szemét" kaját. Ne a szénhidrátos egészségtelen cuccoktól akarj hízni.
Én is próbálatam enni edzeni. De nem híztam, mert egy rossz házasságban éltem. Szétköltözés után 3 hónap alatt feljött 4 kg majd később még 2 és most jól érzem magam a bőrömben.....
Tejbepapi a tutti recept lehetőleg vacsorára - sok se kell belőle...
De ahogy a többiek mondták, kel hozzá kiegyensúlyozottság is...
Én ilyen pacalos nehéz kajákat nem ajánlanék se túl nagy adagokat bármiből is - nem kell erőltetni... Inkább gyakrabban nassolgatni - és legyen benne változatosság is.
A tejbepapi is csak egy példa...
Ja és igyál is mellé sok vizet, tejet, gyümölcslevet.
Igen jó tipp még a maláta ital, csak sajnos nálunk se megfelelő áron se minőségben nem kapható... ha határközelben vagy vagy egyéb lehetőséged van beszerezni, akkor ajánlom az "Oettinger Malz"-ot és a "Bayrisch Malz"-ot - nagyjából sör árában beszerezhető, csak sokal finomabb és nincs benne alkohol, szóval nyugodtan rá lehet szokni (keress rá az interneten miről van szó).
Nagyon jó az idegrendszernek is B vitamin tartalma miatt.
Szóval: sok sikert !
1.) termts beket az eletedben.
2.) SEMMIFELE VASAROLHATO "taplalo" italt NE
vasarolj es fogyaszd !
3.) Te tudsz sajat magadnak GARANTALTAN tiszta
adalekmentes es nagyon FINOM italt csinalni
ez hasznalt nekem is 50 evvel ez elott.Most
vagyok 80.
4.)
foleg organic anyagok. Reggel ehgyomorra inni.
1 evokanal vaj
1 tojassargaja
1 evokanal mez
1 kaveskanal kakao por
alaposan osszekeverve
2 dl. meleg ( nem forro) Tejjel felontve
es osszekeverve.
Kura cca 2-4 het.
Pompazatos izu ital, utanna 3-4 oran keresztul
nem is vagy ehes, de emmiatt nem kell aggodni,.
Egyebkent az atlagos normal kajat edd, nem tul
tul sokat CSAK amennyit egyebkent is ennel.
Vizet pedig igenis KELL inni. lehet eves elott
is egy poharral. Semmi bajod nem lesz.
Ezen kivul legyszives azt ird, hogy eszeM,
hany eves vagy ?
A # 7/8 vagyok,
s most figyeltem fel felreertheto mondatom egy meghatarozasara.
Vagyis: Most vagyok 80 EVES.
A sulyom 62 kilogram. Jol erzem magam, azonban ugy
tunik hogy,,,,( hulyulok ? ) udvozlet.
Hmmm kreatinnal tudsz hízni!
Testépítők szokták szedni, de ha nem szednek hozzá fehérjét ill rosszul akkor híznak tőle és zsír+víz megy fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!