Hogy tudnák felszedni kb.5-6 kg?
170/47 ://
Szeretnék egy 52-53 kg lenni.Mivel tudnám ezt elérni?
Egyébként azért én sokat eszem,bár elég rendszertelenül...
És a szüleim is vékonyak,szóval lehet ez maradandó állapot lesz...Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!
Sajna ez alkati adottság kérdése! Én sem tudok hízni. Tápszert lehetne enni, ami igazi kalóriabomba, de az meg drága. Talán attól híznék.
Sokan meg ezért irigyelnek, mert bármit/bármikor ehetek!
GreenTea
Hülyeség hogy valaki nem tud hízni. Aki eleget eszik, az hízik. Létezik olyan, hogy valaki kevésbé hajlamos zsírosodni (én is), de olyan ember nincs aki ne tudna hízni. Aki hízni akar és nem megy neki, az keveset eszik.
Green Tea
Igenis sajnos van olyan, aki képtelen hízni. Ugyan úgy, ahogy vannak akik szó szerint egy pohár víztől visszahíznak, miután lefogytak. Nem mindenki örül az alkatának, és épp a trendektől függ, hogy szerencsésnek mondhatja-e magát, avagy sem.
GreenTea
BA-ROM-SÁG! Gondolkodj már kérlek! Egy pohár víztől? A víznek nincs kalóriatartalma, hogyan hízna már az ember a víztől?:D
Nincs olyan, hogy valaki képtelen hízni! De tudod mit?
Itt egy napi kajám: (ez a minimum, ennél csak többet eszek)
7:00 50g zabpehely, 50g fehérje
9:30 100g rizs, 150g csirkemell, Zöldség
12:00 100g rizs, 100g csirkemell, Zöldség
13:30 50g zabpehely, 25g fehérje
16:00 100g rizs, 150g csirkemell, Zöldség
18:00 100g rizs, 100g csirkemell, Zöldség
19:00 Edzés utána--->21:00
21:00 50g fehérje, 20g szőlőcukor
22:30 25g zabpehely, 10 tojásfehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!