Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nektek volt már ilyen?

Nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Én kb. fél órája szörnyen rosszul voltam. Ettem lencsefőzeléket, ittam rá sok kólát, aztán házi sütésű keksz, majd csoki... Tehát midnent összeettem, és kb 10 percig nagyon-nagyon rosszul voltam. A hányinger kínzott, meg egy picit a hasam is fájt. De tényleg 10 perc múlva kutya bajom sem volt. Pedig nem is hánytam (mert ugye azután már jobban van az ember). Nektek volt már ilyen? Nekem néha előfurdul (persze nem heti, hónapi rendszerességgel :D). Egyébként persze nem táplálkozok ilyen egészségtelenül.
2012. jan. 1. 13:56
 1/2 Jázmin_ válasza:

Szia!

Nagyon régen fordult velem ilyen elő, de ez nem meglepő igazából. Amikor az ember fia/lánya sok sz**-t összezabál, akkor annak ez a következménye, szerencsésebb esetben...

Nekem is volt, hogy összeettem hetet-havat... és nagyon nagyon rosszul voltam... szerettem volna ha sikerül hányni.. mert nem 10 perc volt.. hanem legalább egy óra, amíg nagyon rosszul voltam...

A megoldás erre ugye az, hogy nem zabálunk össze mindent :)

2012. jan. 7. 09:50
 2/2 A kérdező kommentje:
:D Az ünnepek alatt ez nehéz ;) Egyébként köszi a választ, azthiszem most visszatérek az egészséges táplálkozásra.
2012. jan. 8. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!