Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek a hízlaló kaják...

Mit egyek a hízlaló kaják helyett?

Figyelt kérdés

Egész nap eszek.Most is ettem Tibi csokit-ropival, előtte sajtospogácsát-almával....Meg állandóan eszek.Nagymamám mondta hogy vesz nekem ilyen Bio "kukit"....Amiől annyit ehetek amennyit akarok,nem hízok meg.De még mellette mit rágcsálhatnék??

14/L

(Suliba nem eszek sokat!)

2009. máj. 20. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Puffasztott rizs - nagyon finom ragcsalnivalo, es megsem hizlal. En sulyos csipszfuggo voltam evekig, aztan atszoktam erre, es minden rendben. :)
2009. máj. 20. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-))
2009. máj. 20. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Amit kerülni kell: só, cukor, ecet(savas ételek). Tej, és tejtermékek(néha bűnözhetsz egy kicsit). Hús(főleg a vörös).

Reggelire (ha lehet friss)gyümölcsöt fogyassz(soha ne keverd más étellel). Ebédre csirkét, halat vagy egyiket sem, hanem párolt zöldségeket főtt rizzsel. Vacsorára nyers zöldséget vagy semmit. Folyadék: 17 óra után egy cseppet se. Napi 2-3 liter vizet(bubimenteset) étkezések után mindig várj 30 percet mielőtt iszol.

Soha ne nassolj. Ha ezt betartod ígérem, hogy nem lesz rajtad súlyfelesleg.

2009. máj. 20. 19:51
 4/7 anonim válasza:
100%
Reggelire ehetsz tojást valamilyen zöldséggel. Kefirt és joghurtot is nyugodtan ehetsz! Ihatsz hozzá tejet, teát vagy kávét. Ebédre azért nem árt a hús, ha lehetőséged van rá grillezd, de ha nem akkor kis olívaolajban megpirítod. Ez lehet hal, pulyka, csirke. Ehetsz hozzá savanyúságot, zöldséget, salátát. Kerüld a zsíros sajtokat, inkább helyettesítsd mozzarellával! Ezeket fogyaszd el délután 1-ig! A szervezetnek szüksége van valamennyi szénhidrátra, de ezeket délután és este inkább kerüld! Délután és este elég a fehérje. pl.: húsok, tojás bármilyen formában.
2009. máj. 20. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
19:51es egy állat...jézusom...ezt be ne tartsd.garantálja,hogy nem lesz rajtad súlyfelesleg..én meg garantálom,hogy ha így étkezel,a gyomrodból se lesz túl sok.a legdrasztikusabb diéták ilyenek kb...én igy éltem5hónapig,le is fogytam25 kilót..neked meg még ráadásul fejlődésben van a szervezeted,enned kell...miből lesz melled?...meg izmaid?..biztos a sok rizstől,m i?hagyd el az édességek nagy részét,egyél extrudált kenyeret,pufirizst,zöldségeket,de ebédre egyél rendes főtt kaját,amivel jól laksz.többzör egyél kis adagokat,igy nem fogsz éhezni,mintha egyszerre falnád be azt egész napi kaját.igyál sok tejet,egyél sok húst,és persze mozogj.így minden rendben lesz.és persze hétvégenként belefér egy szelet csoki is...
2009. máj. 21. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ja amúgy lehet kapni ilyen almachipset,én imádom...van még azt hiszem ananászosba..stb.nem hizlaló,olyan mintha megennél egy almát,és semmi cukor vagy olaj nincs benne:)
2009. máj. 21. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
én is a puffasztot rizsr3e szavazok,én is chipses vagyok de nagyon,de ma már ezt nyomom ezerrel. :D
2009. máj. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!