Valaki állítana össze hizlaló kalóriadús étrendet?
Most nem ebéd és vacsorára gondoltam,mert az minden nap más,de pl: tojás tej kenyér kolbász meg ilyenek ezek naponta megvannak alapból...
Olyat,hogy min 1000kcal legyen benne,mert még ehhez jönne az ebéd és a vacsora.
Itt egy példa,lehet hülyeség,de csak példa,ez szerint.
Reggeli: 2dl tej
Tizorai: 3 sonkás kifli
Ebéd után: 100g szalonna
Vacsora után: 2dl tej
Lefekvés előtt: téliszalámis kenyér
Thx !!!
Tényleg hülyeség. Keress egy dietetikut, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen az összetétele az ételnek. Gondolom, hogy nem 40 kiló zsírt akarsz magadra, cukorbetegséggel fűszerezve.
1000 kalória van egy menza adag pörköltben nokedlival, vagy egy nagy adag főzelékben, amihez rántott húst vagy pörköltet eszel, esetleg kenyeret. Rántott hús vagy zöldség sült krumplival. Sült tarja zsíros kenyérrel. Csokitorta, pizza. 3,6-os tej, zsíros sajtok, üdítők.
De nagyon nem lenne egészséges, ha válogatás nélkül mindent magadba tömnél.
Kb. 500 kalória van egy szendvicsben, ami 2 szelet teljes kiőrlésű kenyérből, vajból, jó minőségű sonkából, sajtból áll, amihez még többféle zöldséget (paprika, paradicsom, uborka) eszel. És ez nem is egészségtelen. Reggel egy ilyen meg este egy ilyen, és megvan az 1000 kalória.
Fél kg sütőtökben kb. 400 kalória van, finom, sokat meg lehet enni belőle. Ez is egészséges. A banánban is sok kalória van, az is jó.
De én napi 5x eszek főételt,5 kenyeret is tuti,fél liter tejet,3-4 szelet édességet...
Ezek szerint ez 5000-6000 kcal??
Mert akkor már marha dagadtnak kéne lennem
Na azt nem hiszem el hogy 1 szendvicsben 500 kalória van
Durva, hogy fék liter tejet iszol naponta.
Szerintem ne csináld, csontritkulásod lesz. Max napi 1 pohár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!