Hány %-os tejet érdemes/jó adni kisfiamnak, tápszer helyett? 1 éves múlott! A 3,5%-os nem tul hizlaló?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:37
1/10 anonim válasza:
Minél kisebb zsírtartalmút, aztán várj, hogy nem csapja-e ki a bőrét. Ha igen, akkor hanyagold, ameddig tudod.
2/10 anonim válasza:
Én 2,8 ast szoktam venni, de van, hogy 3,5-est veszünk. olyan sokat nem iszik még belőle, hogy elhízzon tőle. Szerintem rosszabb a zsírszegény, ízre is. Friss tejet veszek, mármint nem tartósat.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem csapja ki az biztos mert kiprobáltuk!de sokan mondják azt hogy 1.5öst adjak vki meg hogy 3,5eset!Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok!
2011. márc. 17. 14:42
4/10 anonim válasza:
Én inkább a 3,5-öset veszem. Az talán látott tehenet is egy keveset...
5/10 anonim válasza:
az a legjobb ha termelői tejet tudtok venni (piacokon, kocsiról). Felforralva az tuti egészségesebb mint a bolti szarok.
6/10 anonim válasza:
Akkor már inkább az igazi tej, amit tejeskocsikról, piacokon árulnak.
8/10 anonim válasza:
3,5-ös tejet adok+1kanál táppal "ízesítem"
2éves
9/10 anonim válasza:
OFF! Utolso, koszi az otletet!
Amugy en is a hazitejre voksolok, ha mod van ra. Ha nincs, akkor a 3,5%-osra. Abban talan meg van is valami...
10/10 anonim válasza:
Én úgy tudom,olvastam valahol,hogy minél nagyobb,annál jobb.Így a 3,5%-ra voksolnék.De sok helyen lehet kapni házi tejet,inkább azt adjál neki.
Az én kisfiam 14 hónapos még nem kapott tejet,hanem a Nestlé Junior italt issza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!