Honnan tudom hogy nem jó a tápszer a kisfiamnak?
A BEBA tápszerek némelyike kesernyés utóízú, és lehet hogy nem ízlik neki.
Az én fiam is elfogyasztott 4 féle tápszert mire megtaláltuk az ideálisat. Az egyiket nem ette, a maásiktól székrekedése lett, a harmadiktól állandóan bukott, a negyediktől fájt a hasa, az ötödik féle tápszer ( Milupa Milumil ) volt a legjobb.
Köszi a válaszokat!
Az a helyzet, hogy Beba Ha0+t eszünk születése óta tej híjján, de az utóbbi 3 hétben 4 fajtát is kaptunk ugyanazon a néven(PRO, AKTÍV már nem is tudom mit kutyulnak).De az is volt közte amivel kezdtünk, azzal is ezt csinálja.
Fogzás?Nem is tudom.Még csak most lesz 4 hónapos.Nem korai még?
Dokit végül nem értem el, elment szabira.
Kisfiam már előbb, olyan 2 hónapos kor körül "jelezte", hogy a HA-s tápszerrel menjek a fenébe. Ahogy a szájába került az első korty, kiköpte, elfordította a fejét, sírt. Próbáltam beletenni gyümölcscukrot, szerinted?? Sajnos nem tudtam átverni. Utána védőnő tanácsára adtam neki Humana Baby-fit1-es tápszert, ami banános, de attól meg olyan székrekedése lett, hogy állandóan lázmérőznöm kellett, meg Laevolac szirupot kellett adnom neki. Aztán szerintem érezte, hogy ez nem okés, és azt a tápszert sem akarta már elfogadni. Úgyhogy hívtam a dokit, és a Beba1 Aktív tápszert írta fel, állítólag ezt szokták szeretni a babák (nem HA-s!!!). És valóban, ahogy átváltottunk erre, ami nem hypoallergén ugyan, de legalább nem keserű, és minden gond nélkül ezt issza. Most már a kettesnél tartunk, 7 hónapos lesz pár nap múlva.
Akkor lennék csak bajban, ha kiderülne, hogy tejérzékeny, akkor nem tudom, mit adnék neki. B.
Szia!
Az én lányomnak pontosan négy hónapos korában megkoccant a fém kiskanál az alsó fogacskáján, amikor megkínáltam először almalével :) Tehát, akár a Te babád foga is jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!