Ha reggelire almát eszem, később pár órára pl narancs vagy más gyümölcs, ebédet nem szoktam kihagyni, és utána még később is gyümölcs vagy v. mi egézséges étel akkor az helyes táplálkozás?
Szerintem ez abszolút rendben van. A legtöbb ember egy hét alatt nem eszik ennyi gyümölcsöt, pedig kéne.
Arra figyelj, hogy egyél mindent nehogy valami hiányozzon. Tudod van az a kis piramis hogy miből mennyit kell enni, tejtermék hús gabona stb.
Miből lehetnének problémák? Nem lehetnek, sőt ez nagyon jó, hogy ilyen egészségesen élsz. Mozogj is mellé ha van lehetőséged.
Ennyi ásványvíz kell, még többet is ihatsz ha meleg van vagy sokat sportolsz.
Ihatsz még rostos leveket, teákat is. Én is csak teákat és enyhe ásványvizet iszom évek óta, semmi mást.
Ha valami hiányzik, fogod kívánni. Akkor egyél azt!
Ha csokit kívánsz, akkor nyomelem-hiányod lehet:Béres csepp.
Tapasztalat.
1. vagyok én napi 4 liter folyadékot simán megiszok, van amikor 6ot is. Azon kívül, hogy sokat megyek wcre semmi probléma nincsen.
(Cukrot néztek, szóval nem vagyok cukorbeteg simán csak sokat iszom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!