Milyen kaják után szellentetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 17:52
1/5 anonim válasza:
Bármi után, csak jó nagy stressz helyzet kell. Bab, lencse, káposzta, sok fűszeres húsos kaja, lenmag, korpa rásegithet.
2/5 anonim válasza:
Fehérje tartalmúak, pl bab, de magvak, pl. műzli, a legbüdibb a hagymás máj után.
4/5 anonim válasza:
de tuti hogy a zöldségek persze nyers, és a tojás viszi a pálmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!