Honnan tudom kideríteni hogy azok a kaják amiket eszek, lugosítanak -e?
Figyelt kérdés
igazából ezek érdekelnek: narancs, hagyma, kenyér, tojás, kaukázusi kefír, alma, vaj, szalámi, sajt2011. jan. 10. 19:47
1/4 anonim válasza:
A, rákeresel interneten
B, hagyod az egészet a fenébe, úgyis baromság az egész lúgosítás
C, visszaemlékezel kémia óráidra, és megmondod, hogy ezeknek biza nem lúgos a pH-juk
2/4 anonim válasza:
veszel egy skálát, 0-6 savas 7 oké 8-12 bázis csáó
3/4 anonim válasza:
könyörgöm ne hidj már ilyen baromságoknak!!!!a szervezeted beállítja, ami neki kell, nem lehetsz túl savas....te jó ég, nem jártatok kémia órára? ja amúgy a savanyú azt jelenti savas....pl narancs
4/4 anonim válasza:
Nem értem én ezt a lúgosítást.... Közömbösítik az ételek a gyomorsavat, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!