Így lehet kockás hasra szert tenni?
Figyelt kérdés
Kockás hasat szeretnék. 177 centi, 66 kiló vagyok. Korábban nem volt gondom az étekzésekkel, odafigyelés nélkül sem híztem. Ez azonban most megváltozott: alig fél év alatt felszedtem a hasam környékére kb 3-4 kiló zsírt ( a régi testsúlyom 62 kiló volt). Ettől szeretnék megszabadulni. 3 napja határoztam el magam, és egészen jól tartom. Körülbelül 2000 kalóriára volna sükségem naponta, de szerintem olyan 1200 körül eszek legfeljebb. Emellett napi 2-5 kilométert sétálok és az eddigiektől eltérően főleg zöldségeket illetve száraz húsokat eszem, mint a hal illetve a csirkemell. A cukrokat kerülöm, nem iszom sem olyan üdítőt, sem olyan ételt nem eszem, mely sok cukrot tartalmaz. Szénhidrátot csak ritkán eszem. Heti 2x box edzésre járok, ahol a technika mellett erőnléti dolgokat is csinálunk, mint a futás, stb, tehát jól leizzadok. Napi legalább 2 liter vizet megiszom. Heti másik két alkalommal konditeremben edzek (nagy súlyokat kevésszer emelek fel), a szénhidrátokat mindig edzés előtt viszem be (utána és minden kajáláskor igyekszem fehérkét is minimális zsírtartalmú ételekkel, s igyekszem napi többszö enni, és kávézni is szoktam [elvileg serkenti az anyagcserét]). Az a baj, hogy sokszor érzem magam éhesnek, de nem akarok enni, mert akkor nem megy le az úszógumim. Miket lehetne még ennem? Szerintetek, ha ezt a fajta étrendet követem ilyen intenzitású mozgással, akkor mennyi idő alatt megy le a hasamról az a pár kiló felesleg? Egyáltalán lemegy? Esetleg tudnátok még valamit tanácsolni?2011. dec. 9. 21:13
1/1 anonim válasza:
szerintem ha kitartóan követed a diétát és az edzéstervet, akkor biztos sikerülni fog. a lényeg, hogy ne hagyd abba. kitartást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!