Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 5x járok le edzeni. Ahoz...

Heti 5x járok le edzeni. Ahoz hogy kockás legyen a hasam minden alkalomal kell gyurnom hasra? (165cm és 60kg) vagyok.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiába gyúrsz tésztát a hasadra,azzal még csak jobban eltakarod.Viccet félreértve:amíg a hasadon zsír van,addig nem fog látszani.Szóval diéta+aerob edzés.Ja és nekem 60kilósan nem az lenne a célom,hogy kockahas,hanem nagy karok,comb,széles hát-váll,nagy mellizmok.Majd ha felszedtél 1 jókis izomtömeget,akkor ráérsz diétázni. [link] ezt ajánlom figyelmedbe!
2011. ápr. 1. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
168cm vagyok meg mértem magam. nincsen fölösleges zsír a hasamon 3honapja heti 5alkalomal járok le edzeni mindenemel meg vagyok elégedve de a hasam nem akkar kockásodni!!
2011. ápr. 1. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Valami oka biztos van, hogy nem bírod felfogni, amit az előző írt. Akkor mégegyszer. A hasadra nem "gyúrni" kell, hogy kockás legyen, hanem le kéne róla pucolni a zsírt, diétával. Amíg nem diétázol, ne várj semmi "kockásodást". De mint már mondták 60 kg-osan te ne ultraszálkás akarj lenni, hanem izmos!
2011. ápr. 1. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor most én is hozzáteszek annyit, hogy ilyen méreteknél, ha az alkatod is úgy kívánja akkor lehet pillanatok alatt kockás hasad, ha rendszerese foglalkozol vele...

Ez az étrend meg miegymás még nem nyom olyan sokat a latba ilyen rövid edzésmúltnál.. Majd ha feljön rád 10 kiló akkor majd gondolkodhatsz ezen a diétás megoldáson, de addig felesleges. Normálisan kell enni, figyelni a fehérje bevitelre, de semmi több.. Az elején kár erőltetni annyira..

Én nekem szép kockás a hasam úgy, hogy 55 kilósan kezdtem el edzeni, most 81 vagyok és sosem volt diétám... Figyeltem az étkezések számára, de semmi több... A fehérje turmix is igen csak hiánycikk sokszor, de oda se neki.

Viszont, volt idő, mikor úgy voltam vele, hogy kevesebbet is elég foglalkozni a hasammal, mert úgy is szép kockás, aztán fél év alatt rendesen rászökkent egy kevés zsír és durván eltűntek a kockáim...

Nekem nincs olyan nagy konditermi múltam, mert alig járok 3 éve, de még így ki merem jelenteni, hogy ha nem eszel össze mindenféle gyorséttermi kajákat, hanem csak szépen otthon eszed ami van és néha rádobsz egy fehérje turmixot lassabban igaz, de meglesz a várt eredmény! Lehet, hogy más 3 év alatt kétszer vastagabb lehetett volna, mint én, de én büszke vagyok arra, amit elértem így szinte csak hobbi szerű edzés mellett! És még így is szégyenbe tudom hozni a fekpadon az önjelölt kemény legényeket...

2011. ápr. 1. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ezt még senki sem ajánlotta?

[link]

2011. ápr. 1. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
hehe:D
2011. ápr. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!