Aki áttér vega étrendre hol kezdi?
Próbáld nélkülözni a húst.......Napról napra kevesebb húst egyél....
Helyette:hal,tojás,tej,zöldségek,tészták
Csak addig menj el amíg még jól esik.
Én például semmi szója dolgot nem eszek, mondjuk azért is lettem vega mert nem szeretem a hús ízét.
Szép fokozatosan, maradjon a csirke és a hal egy ideig, ha úgy érzed nincs szükséged rá, akkor azt is hagyd el.
Igazából nem sokat változott az étkezésem, maximum a vasárnapi ebédnél a köret mellé rántott sajtot vagy grillezett cukkinit eszem.
Ha eszel tojást és tejtermékeket ez nem olyan nagy lemondást igénylő dolog, csak sok főzeléket, krémlevest, rakott zöldségeket eszik az ember.
Nézd, szerintem az a fontos, hogy azt egyél ami jól esik, inkább egyél jóízűen felvágottakat mint rossz szájízzel mondd azt, hogy vega vagy.
Én reggelire általában valami műzlit eszem, péksüteményt, a szendvicsekbe meg sok-sok zöldséget és sajtot teszek, de ugye nálad a szénhidrát kilőve.
Akkor ottvannak a gyümölcsrizsek/saláták, rántotta vagy különböző módón elkészített tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!