Hogy álljak át cukormentes étrendre, ha egy napot sem bírok ki nélküle?
Figyelt kérdés
Vagy egy csokit vagy vmit mindennap "muszáj" ennem. KV-t pl. édesítővel iszom, meg nem iszok semmilyen cukros lötyit, de valami édességnek minden nap lennie kell. Már ennek tulajdonítok bizonyos bőrbetegségeket (Candida gombára gyanakszom, amiben egy orvos barátnőm is megerősített). Ti hogyan csinálnátok/csináltátok?2010. nov. 23. 09:59
1/2 anonim válasza:
az hülyeség h muszáj, csak megszokás kérdése.
vegyél magadnak olyan csokit ami cukorbetegeknek van. abba nincs cukor.
2/2 anonim válasza:
Hát ez bizony kőkemény akaraterő kérdése. Ez nem megy rámondással, sem csodaszerrel... Erőt kell venni magadon és kész. ha az egészséged a tét, akkor szerintem nem szabadna nehéznek lennie. Én is diétázok egészségügyi okokból kifolyólag és teljesen tartható. mindig lebegjen a szemed előtt az, h ha ezt megeszed, akkor az előző 2-3 nap betartott diétád semmit nem ér. Vagy motiválhatna az is, h csodaszép lesz a bőröd, ha meg tudod csinálni. és miért ne tudnád megcsinálni? Mindenki erős, aki az is akar lenni! Egyébként vegyél a gyógyszertárban candida tesztet és csináld meg otthon. ha pozitív, akkor el kell menni orvoshoz és ő elmondja, h mire kell figyelned. Candidában (szerencsére)nem vagyok jártas, de azt tudom ismerősömtől, h nemcsak a cukorra kell figyelni, hanem sokminden mást is záműzni kell az étrendből egy darabig. Sok sikert! és kitartás! Meg tudod csinálni!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!